Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

«Βόμβα» Κατσίκη: Αν τα «γυρίσει» ο Καμμένος για το Σκοπιανό, εγώ φεύγω!

Στη μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο οποίος έριξε και τη "βόμβα" του, καθώς υποστήριξε ότι αν ο Πάνος Καμμένος δεχτεί ονομασία για την ΠΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία, εκείνος θα παραιτηθεί.
«Αν τα γυρίσει ο Καμμένος, εγώ φεύγω» τόνισε ο βουλευτής σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Για καμία καρέκλα δεν απεμπολώ τα εθνικά θέματα».
Εξάλλου νωρίτερα όταν προβλήθηκε βίντεο με τις παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου, που έλεγε 
«Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε θελήσει να πουλήσει μια σπίθα ελληνικής γης», ο κ. Κατσίκης σχολίασε σχετικά: «Αν δώσουμε τον όρο Μακεδονία, είναι σαν να πουλάμε την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας ιστορία και τον πολιτισμό μας».
thecaller.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίχες. Ανθρωπάρια χωρις ίχνος αξιοπρέπειας και ηθικής υπότασης. Το πρωί στα κανάλια σκίζουν μνημόνια, αντιστέκονται αλλά το βράδυ στη βουλή τα ψηφίζουν όλα με χέρια και με πόδια δηλαδή στα τέσσερα όπως λέει και ο αρχηγός τους. Μόνο ο Σακελλαρίδης είχε το σθένος να παραιτηθεί απο το βουλευτικό αξίωμα καταγγέλοντας τη κυβέρνηση για τις επιλογές της.Οι υπόλοιποι ανθρωπάκια που τρέμουν για το χάσιμο του 8χιλιαρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά