Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

«Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης Κουτσοπίνης .

Αγωνίστηκε για  πολύ καιρό για να πολεμήσει τον καρκίνο αλλά δυστυχώς στο τέλος νικήθηκε και χτες άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 χρόνων.
Πρόκειται για τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτη Κουτσοπίνη,γνωστό γιατρό γυναικολόγο και από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη στο χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ).
Είχε διοριστεί διοικητής στο Νοσοκομείου Λαμίας στα πλαίσια της τρικομματικής διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.
Στη διάρκεια της θητείας του αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες σε έναν ούτως ή άλλως προβληματικό χώρο και αντικαταστάθηκε μετά την κυβερνητική αλλαγή του 2015.
Είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή μας όπου

σκόπευε να συνεχίσει την άσκηση της ιατρικής αλλά δυστυχώς τον πρόλαβε ο καρκίνος και ήταν υποχρεωμένος να ακολουθεί συνεχή ιατρική αγωγή.
Ήταν παντρεμένος με την Ελένη Λεκάκη επίσης στεέλεχος τς αριστεράς και είχαν δύο παιδιά τον Αναστάσιο που είναι επίσης ιατρός και την μαθήτρια Λυκείου Θεοδώρα 15 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά