Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Η χυδαιότητα στο τιμόνι της πατρίδας

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας των δύο πολιτικών. Εξωτερική και Εσωτερική.
Στην Εξωτερική πολιτική είναι αυτός και τα «προοδευτικά» στελέχη του. Συνομιλεί, συναναστρέφεται με τους Ευρωπαίους και άλλους ηγέτες. Παράτησε πια τα go back και τα νταιλίκια και τώρα σκύβει ευγενικά το κεφάλι και συμφωνεί τα πάντα. Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι βλέποντας έναν άνθρωπο πράο να συνεργάζεται δουλικά μαζί τους.
Στην Εσωτερική πολιτική απέχει ο ίδιος. Αντ’ αυτού βάζει τα σκυλιά του να τα βγάζουν πέρα. Πρωθυπουργός είναι ντε, δεν μπορεί να τσιρίζει, πρέπει να κρατήσει τα προσχήματα. Γι’ αυτό, έχει τον Πολάκη, τον Καρανίκα, τον Βαξεβάνη, τον Καρτερό και άλλα
κατακάθια της συμμορίας που καθημερινά επιδίδονται σε έναν αγώνα μεταξύ λάσπης, εμετού και χυδαιότητας απέναντι στους πολιτικούς αντιπάλους.
Χαρακτηρισμοί του τύπου: «μαφιόζοι και οι κατσαπλιάδες δοσίλογοι του εμφυλίου», «’κεντροδεξιά μαφία’ με ακροδεξιές πρακτικές», «ψεύτες, καταχραστές, εκβιαστές, διαπλεκόμενοι», «επικίνδυνοι» είναι καθημερινό και δυστυχώς, συνηθισμένο πια φαινόμενο στην πολιτική ζωή του πατρίδας μας.
Και όλα υπό τη σκιά, γνώση, ανοχή και πιθανόν καθοδήγηση, του Αλέξη Τσίπρα. Του Πρωθυπουργού της χώρας, του οποίου ο ρόλος είναι να ενώνει τους πολίτες.
Είναι χυδαίος, μα πάνω απ’ όλα είναι θρασύδειλος. Διότι δεν είναι μόνο που στην εξωτερική πολιτική έκοψε τα νταιλίκια γιατί είδε πως δεν τον έπαιρνε, αλλά και εδώ, δεν τολμά ο ίδιος να βγει να ξεράσει τη βρώμα που καθημερινά ξερνάνε τα σκυλιά του και το χειρότερο είναι πως όταν κάποιος από τους αντιπάλους του βγει και απαντήσει, ευλόγως σκληρά,  στη χυδαιότητα, μετά κλαίγονται κιόλας πως τους επιτίθενται.
Είναι χυδαίος και θρασύδειλος και είναι ντροπή. Είναι ντροπή αυτό το πράμα να κρατά το τιμόνι της πατρίδας μας.

ΠΗΓΗ: toparatiritirio2012.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά