Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Πελασγιακός- Κεραυνός Βαθυκοίλου 2-1

Παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο η γηπεδούχος Πελασγία επικράτησε του Κεραυνού με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, οπότε και θα μπορούσαν, αν ευστοχούσαν να μπουν μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στη συνέχεια και κατάφεραν να φύγουν στο τέλος με το τρίποντο της νίκης.
Στο 5 ́ ο Γερογιάκομος πέρασε τη μπάλα στην περιοχή στον Κωστόπουλο Τρ. με τον τελευταίο να τσιμπά τη μπάλα προ του Παπαβασιλείου, αλλά να αστοχεί. Στο 8 ́ από δεξιά ο Κωστόπουλος Τρ. έπαιξε τη μπάλα με το Γερογιάκομο και μπαίνοντας στην περιοχή ανατράπηκε από τον Καρακώστα, με το διαιτητή να δεί
χνει τη συνέχεια του παιχνιδιού. Το 19 ́ ο ίδιος παίχτης από αριστερά και μόνος του, αν και θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση, προσπάθησε να αποφύγει τον Παπαβασιλείου, με τον τελευταίο να
πέφτει στα πόδια του και να πιάνει τη μπάλα. Στο 24 ́ ο Μπερτσιμάς σούταρε από την περιοχή για να διώξει ο Σδούκος σε κόρνερ. Στο 31 ́ ο Ράπτης Α(Ε) σούταρε από μακριά αναγκάζοντας το Σδούκο να σηκωθεί για να διώξει σε κόρνερ. Στο 35 ́ ο Μπερτσιμάς ξέφυγε της άμυνας του Κεραυνού και αφού απέφυγε και το Σδούκο πλάσαρε για το 1-0. Στο 75 ́ ο Κωστόπουλος Τρ. βρέθηκε σε θέση κεντρικού κυνηγού και με κεφαλιά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Παπαβασιλείου που έβγαινε για να τον κλείσει πετυχαίνοντας την ισοφάριση Στο 79 ́ ο Ράπτης Α(Ε) από μέσα αριστερά έφερε τη μπάλα στο πίσω δοκάρι,όπου ο Παπαστάθης ανενόχλητος με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.
Στο 83 ́ ο Ράπτης Α(Ε) από την περιοχή σούταρε για να πέσει και να διώξει ο Σδούκος σε κόρνερ.
Διαιτητής ο Χανής Στ. με βοηθούς του Κλειτσάκης, Τσιαφίτσας
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ:
Παπαβασιλείου, Παπαστάθης, Καρακώστας (79 ́ Ράπτης Α(Κ)),
Πρεμέτης, Κίτσιος (66 ́ Μάνος Χ.), Τσαούσης, Ράπτης Α(Ε), Καφώρος, Μπερτσιμάς, Καραδήμος, Μάνος Μ. (89 ́ Σκούρας Κ.)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ:
Σδούκος,Τσιούμας, Μπισμπιγιάννης Α., Μπισμπιγιάννης Η. (84 ́ Γιάννακας), ΚωστόπουλοςΝ., Μπούρχας, Κόμνος (85 ́ Πανάγος), Κωστόπουλος Σ., Κωστόπουλος Τρ., Γερογιάκομος, Gjishti (61 ́ Μέρας)
εφ. σέντρα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά