Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Δημοσκόπηση: Τεράστια διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Ποιο είναι τρίτο κόμμα

Μεγάλη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστό αυτοδυναμίας δίνει έρευνα της Marc για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος. Η διαφορά έχει ανοίξει καθώς στην πρόσθεση ψήφων επί των έγκυρων η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 10.3 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 28.9%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 18.6%, τρίτο είναι το Κίνημα Αλλαγής με 8% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7.3% και το ΚΚΕ με 6.4%.


Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία έχει 25.2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16.3%, το Κίνημα Αλλαγής 7%, η Χρυσή Αυγή 6.4% και το ΚΚΕ 5.6%.
Ακόμα, σύμφωνα με την

εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 35.3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22.7%, το Κίνημα Αλλαγής 9.8%, η Χρυσή Αυγή 8.9%, το ΚΚΕ 7.8% και η Ένωση Κεντρώων 3.2%.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ποσοστά και με την αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων στη νέα Βουλή η Νέα Δημοκρατία θα έχει 151 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 65, το Κίνημα Αλλαγής 28, η Χρυσή Αυγή 25, το ΚΚΕ 22 και η Ένωση Κεντρώων 9.

 Δείτε περισσότερα στοιχεία της δημοσκόπησης στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Σάββατο.
TA NEA

2 σχόλια:

  1. Θα κανω ένα μονο σχολιο για το Κινημα Αλλαγης που αν και τριτο κομμα συμφωνα με την δημοσκοπηση, παραμενω σε μονοψηφιο ποσοστο και εγω βγαζω το παρακατω συμπερασμα.

    Με τα καμωματα μερικων Πασοκων , αναγκασαν τον ΓΑΠ να φυγει, τον Ραγκουση να λακισει, τον ΠΑΠΑΚ τον εστειλαν ειδικο δικαστηριον και τοσα αλλα στελεχη και πρωην Υπουργούς/Κηπουρούς στον παγο, στο αναθεμα η τελευταια διακυβερνηση που ντρεποσντουσαν ακομη και το ονομα του Προθυπουργου τους να αναφερουν, να τακιμιασουν με τον Σαμαρα και την ΝΔ και τοσα αλλα που ολοι θυμωμαστε.
    Καταλαβαν θανάσιμα αργα οτι πρεπει να μαζευτουν ολοι μαζι οπότε περασε μεγαλος πολιτικος χρονος με αποτέλεσμα ο κοσμος να στραφει αλλου και αρκετοι να αδρανοποιηθουν και να παραμεινουν αδρανοποιημένοι μεχρι και σημερα. Είναι δυσκολο να τους ξαναμαζεψετε πισω παιδια, να το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότεροι έχουν στραφεί και θα ψηφίσουν Ν.Δ επειδή νιώθουν μεγάλο μίσος για την συμπεριφορά του συρφετού σύριζα απέναντι στο πασοκ και θέλουν να δούνε τον αγράμματο τσίπρα να σπάζει τα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά