Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Το power of love Τσίπρα με Σκοπιανούς δεν κρύβεται

Τι να παίξουμε δηλαδή, την κολοκυθιά, για να βρούμε πως του 'λθε του Τσίπρα να υιοθετήσει από τις Βρυξέλλες τις πιο σκληρές σκοπιανές θέσεις για την ονομασία της γειτονικής χώρας;
Καθ' ότι το χειρότερο που είπε δεν ήταν το «ελπίζω του χρόνου να σας λένε Γκορναματσεντόνιγια»... αμετάφραστο και  ει δυνατόν στη... νοηματική όπως φαντασιώνεται ο Κοτζιάς. Το αδιανόητο είναι ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, όπως τυπικά τουλάχιστον φαίνεται στα μάτια των ξένων επισήμων ο καταληψίας του Μαξίμου, είπε από μόνος του το πιο φανατικό σκοπιανό επιχείρημα, ότι δήθεν λέγονται Μακεδονία από τον Β' Παγκόσμιο, ούτε καν δηλαδή από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας -ανάθεμα την ώρα- και μετά!

Τότε όμως το κλεψιμέικο Μακεδονία που χρησιμοποιούν ήταν μια απλή επαρχία, άρα ο...

δικός μας τους χάρισε αλλά 40 χρόνια στην ανιστόρητη προπαγάνδα τους (ενδιαμέσως ονομάζονταν και Βαρντάρσκα και μετά το άλλαξαν). Δεν ξέρω γιατί το έκανε, και δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά. Είναι τρελός ο Πρόεδρος; Είναι βαλτός ο Πρόεδρος; Είναι τόσο ανίκανος και άσχετος ο Πρόεδρος;
Διότι μόνο αν θες να δικαιώσεις όσους υποστηρίζουν ότι η εθελοντική παραχώρηση της ονομασίας στους Σλαβοαλβανούς σφετεριστές της FYROM αποτελεί πράξη Έσχατης Προδοσίας, προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις υπέρ τους από διεθνές βήμα μάλιστα, και ενώ την ίδια στιγμή γίνονται επίσημες συζητήσεις των υπουργών Eξωτερικών των δύο χωρών στα Σκοόπια!! Είναι τόσο βαρύ το unfair Τσίπρα που δεν μπορεί να αποδοθεί καν στο υποσυνείδητο η σφοδρή επιθυμία του να δώσει το όνομα Μακεδονία για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των νατοϊκών και του... 3 τοις εκατό των ιδεολόγων ΣΥΡΙΖΑίων εθνομηδενιστών!!
Επιτέλους, τι, είναι τόσο ασυγκράτητη η αγάπη του στη Μειοδοσία; Κι αυτή τρόπο θέλει, όχι έτσι χύμα και χυδαία. Στο Power of Love, το ανεκδιήγητο τουρκοελληνικό ριάλιτι του Ατζουν, του φίλου του Ερντογάν που... κοσμεί την ελληνική τηλεόραση, νόμιζε ότι παίζει;
Εκεί που το κάθε, όχι και τόσο τυπικό παράδειγμα μέσου Έλληνα και Ελληνίδας, εκστομίζει τα πιο απίθανα, για να γοητεύσει την άλλη παίκτρια; Αν και το επίπεδο και η εμφάνιση του Τσίπρα σε σχέση με τους λοιπούς κοινοτικούς επισήμους, μόνο Power of Love θυμίζουν...

Όμως το ζήτημα είναι η ουσία. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, εμφανίστηκε να εκστομίζει τις πιο ακραίες επαναλαμβάνουμε σκοπιανές απόψεις, την ώρα των τάχα μου διαπραγματεύσεων και ενώ το 70 τοις εκατό των Ελλήνων δεν διανοείται να δώσουμε το όνομα Μακεδονία με οποιαδήποτε συνθέτη ονομασία -δες και σημερινή μας δημοσκόπηση- αυτός το ξεφούρνισε ανοίγοντας διάπλατα την Κερκόπορτα σαν να άνοιγε την πόρτα του γκαράζ του!! Πάλι καλά που δεν τους πήγε και για δώρο κανά αναμνηστικό από τα ευρήματα της Βεργίνας.

Ούτε πολιτικά, ούτε διπλωματικά έχουν ξαναγίνει τέτοια ηθελημένα ολισθήματα με τόση ελαφρότητα, σε βαθμό που να μη χρειάζεται καν να αναρωτιέσαι με ποια πλευρά είναι ο Τσίπρας. Προφανώς βρίσκεται μεταξύ των συμπληγάδων της Ενοχικής Παραχώρησης που επιχειρεί και της βαρύτατης ασχετοσύνης που τον διακρίνει όταν προσπαθεί να στήσει σκοτεινές σκευωρίες, όπως οι ερασιτεχνισμοί με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες στη Νοβάρτις... Ε, κι όταν μιλάει με αυτό τον τρόπο, υπέρ των Σκοπίων και εναντίον της Μακεδονίας μας δημοσίως, θα πρέπει να φοράει κι αυτός κουκούλα, όπως κάνουν οι καταδότες σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Αν και καλύτερα όχι, αυτά τα πλάνα της προετοιμαζόμενης προδοσίας πρέπει να μείνουν στην Ιστορία για γα γίνονται οι συγκρίσεις: Μεταξύ του Εθνάρχη Καραμανλή που δάκρυζε λέγοντας μπροστά στις κάμερες η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική (γκόυγκλαρέ το), και της εθνοπροδοτικής χαζοχαρούμενης δήλωσης Τσίπρα προς Σκοπιανούς, ονομάζεται έτσι εξήντα χρόνια τώρα...! Η συγκλονιστική αντίφαση μιλάει από μόνη της παραμονή Εθνικής Εορτής!! Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, ναι μεν έδιωξες τους Βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα... Αλλά έχεις να διώξεις επειγόντως και μερικούς ακόμα!!

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά