Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Τσίπρας

Απέρριψε ο Τσίπρας το ενδεχόμενο ταυτόχρονης διενέργειας εθνικών εκλογών και ευρωεκλογών τον Μάιο του 2019 και επιμένει στο ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του '19.
Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο έριξε το βάρος στο κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, αφήνοντας αιχμές για αντιρρήσεις υπουργών σε κάποια από τα προαπαιτούμενα, και στην εκκίνηση της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης μετά τον Αύγουστο "για να φανούν οι διαχωριστικές γραμμές".
Είπε λοιπόν ξεκάθαρα ο άνθρωπος το σχέδιό του. Θα χρησιμοποιήσει τη συνταγματική αναθεώρηση για να φτιάξει νέες διαχωριστικές γραμμές στο πολιτικό τοπίο, οι οποίες θα εξυπηρετούν το στόχο του για διαχείρηση της επόμενης μέρας μετά την αναπόφευκτη εκλογική ήττα και την προσπάθεια δημιουργίας αντιδεξιού μετώπου μαζί με το Κίνημα Αλλαγής.
 http://koutsomitis.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. Γιαυτούς που προβλέπουν εξελίξεις τον Μαιο και εκλογές το 2018. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 γιατί αυτό συμφέρει στον Τσίπρα για λόγους που έχουν αναληθεί αναλυτικότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλογες 21 0κτωβριου 2018
    Εαν παει ο Τσιπράκος για εκλογες το 2009 με περικοπες που εχει ψηφισει 18-25% σε μισθούς και συνταξεις δεν θα βρει ουτε την ψηφο της Περιστέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά