Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ρεσιτάλ εθνομηδενισμού...

Μην πείτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει για το Σκοπιανό. Όλα εδώ επιβεβαιώνονται. Ο Τσίπρας θα πούλαγε και τη… μάνα του, που λέει ο λόγος, προκειμένου να δώσει στη Γερμανία το όνομα και να κρατήσει τη θέση του. Οι Εφιάλτες, όμως, τον πρώτο χρόνο χαίρονται…
Για δείτε πώς στήθηκε το κόλπο. Από το Γενάρη κάνουμε διαπραγμάτευση, το ανοίξαμε εμείς το θέμα λες και μας ενδιέφερε. Λες και είχαμε πρόβλημα να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ.
Αφού κάναμε πολύμηνη… σκληρή διαπραγμάτευση, αφού ο Αλέξης ξενύχτισε για άλλη μια φορά (τι τα θες τα ξενύχτια Αλέξη, εμάς καταστρέφουν όχι εσένα), φτάσαμε στην τελική ευθεία. Λίγο πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου για την ένταξη των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ.
Κι αφού φτάσαμε πέντε – έξι φορές σε αδιέξοδο, αφού η
αγωνία (ποιών άραγε;) έφτασε στο κατακόρυφο, ρίξαμε ένα Ίλιντεν κι έγινε χαμός.
Η αντίδραση χτύπησε κόκκινο αλλά περιέργως ο Τσίπρας απέσυρε την πρόταση σε χρόνο – ρεκόρ. Περιέργως…
Και ξαφνικά πάμε στη Νέα Υόρκη με το όνομα Μακεδονία σίγουρα και με τη μόνη διαπραγμάτευση αν θα λέγεται Νέα ή Άνω, Nova ή Gorna.
Καμιά άλλη συζήτηση, όλα τα άλλα δεδομένα, καμιά άλλη αντίδραση. Μάλιστα βγήκε ο Τσίπρας δίπλα από τον…happyΜπουτάρη και μας είπε «μεγάλη νίκη της Ελλάδας αν πάρουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το «Μακεδονία». Διαπραγματεύτηκε όπως το 2015 και κέρδισε δηλαδή το καλύτερο.
Κερδάμε αδέρφια. Ο Τσίπρας λύνει το Σκοπιανό, το όνομα θα περάσει χωρίς αντίρρηση, είναι και τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τα συλλαλητήρια πάνε στο καλάθι των αχρήστων, τον κόσμο δεν τον ρωτάει κανείς.
Τι όνομα δηλαδή, τι μνημόνιο. Ξεπούλημα κανονικό και στις δύο περιπτώσεις και με τον λαό αποκοιμισμένο. Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να τον αποθεώνουμε στο δρόμο για τη μεγάλη νίκη του. Βάφτισε τη γειτονική χώρα, έδωσε γη και ύδωρ στους δανειστές, θα πάρει μια ρύθμιση χρέους για να βάλει γραβάτα, κι όλα καλά και όμορφα καμωμένα.
Η ΝΔ ακούει; Είναι εδώ ή μετακόμισε στη… νέα Μακεδονία;
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά