Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Βόμβα Καμμένου: «Δεν ψηφίζουμε ονομασία με τον όρο Μακεδονία»

Έτοιμος για ηρωική έξοδο.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον ρ/σ Alpha 989, ανέφερε, προ ολίγου, ότι θέση της κυβέρνησης είναι πως δεν θα έλθει στην Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ.
Ο υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία. Ο Ζαεφ αυτοκτόνησε μη δεχόμενος την αλλαγή Συντάγματος. Καμία πρόταση στην Ελληνική Βουλή αν δεν αλλάξουν Σύνταγμα».
Είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει το “Ίλιντεν” ή το “Άνω” στην ονομασία των Σκοπίων. Εφόσον υπάρχει ο
όρος Μακεδονία, όπως είπε ο υπουργός Άμυνας, η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει λύση στο ζήτημα με τα Σκόπια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας όμως “εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη”.
 www.crashonline.gr/

2 σχόλια:

  1. Ο Καμμένος θα εκμεταλλευτεί την συγκυρία του Μακεδονικού μπας και διασωθεί. Ξέρει πως καμία συμφωνία δεν πρόκειται να παίξει και το παίζει καμπόσος. Αν τα πράγματα ήταν στην αρχή ενδεχομένως και να έκανε κωλοτούμπα. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και θέλει αφήγημα. Από την άλλη αν δει μέχρι τις εκλογές ότι πάει άπατος πάντα υπάρχει και η θέση στο Επικρατείας του Σύριζα για να αποφύγει τις μελλοντικές διώξεις. Είναι ότι πιο σιχαμένο και διαπλεκόμενο έχει γεννήσει αυτός ο τόπος.
    ΗΔΗ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμμένος, όπως και ο συγγενής του Δ. Καμμένος, αποτελούν μέρος του επικοινωνιακού σχεδίου της Κυβέρνησης. Έχουν διατεταγμένη υπηρεσία να αποτελέσουν το ανάχωμα της άκρας δεξιάς προς τη
    Ν.Δ. Στο παιγνίδι πρόσφατα μπήκαν και οι Κρανιδιώτης, Αντώναρος, Παπακώστα κλπ. Για το συγκεκριμένο θέμα αν το Μακεδονικό έρθει στη Βουλή, θα το ψηφίσει και με τα δύο χέρια γιατί το θέμα έχει πολύπλοκες παγκόσμιες παρενέργειες και στηρίζεται από τις υπερδυνάμεις οι οποίες αδιαφορούν για τις τοπικές απώλειες, όπως όλοι γνωρίζουμε από τα τεκταινόμενα ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά