Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Το ρέκβιεμ της προδοσίας

Σχεδόν πάντα πριν από την πτώση ενός πρωθυπουργού σημειώνεται ένα δυσάρεστο συμβάν που σηματοδοτεί το πολιτικό του τέλος. Για τον Τσίπρα η «μαύρη στιγμή» ήταν το προχθεσινό γιουχάισμα από αγανακτισμένους Έλληνες στο Λονδίνο για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αντί να του στρώσουν κόκκινα χαλιά επευφημώντας τον για την... καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, τον παρομοίασαν με τον Ιούδα λόγω του εθνομηδενισμού του. Ό, τι χειρότερο δηλαδή για το προφίλ του «απελευθερωτή» της μνημονιακής Ελλάδας που έδωσε γη και ύδωρ για να το καλλιεργήσει. Πλέον, το στίγμα του προδότη είναι βαθιά χαραγμένο πάνω του. Ένα στίγμα ανεξίτηλο που θα του κάνει συντροφιά στα πολιτικά Τάρταρα που οδηγείται.
Μην αυταπατάστε, το... αστέρι του Τσίπρα έχει σβήσει, απλώς ορισμένοι ακόμα τρομοκρατούνται από την προπαγάνδα που τους σερβίρουν καθημερινά τα αριστεροδεξιά δεκανίκια του, και δεν θέλουν να το πιστέψουν.
Απέτυχε σε όλα. Έκαψε όλους του τους άσσους και απομονώθηκε. Βγαίναμε από τα
Μνημόνια όρθιοι και περήφανοι με την εδαφική μας ακεραιότητα ανέγγιχτη και λόγω των εμμονών του θα είμαστε δέσμιοι των κορακιών μέχρι το 2060 κι άγνωστο πως θα είναι διαμορφωμένα τα σύνορά μας.
Ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους δεν πίστευαν οι δανειστές ότι θα έβρισκαν τέτοιο «χρήσιμο ηλίθιο» για να εξυπηρετήσει τα νοσηρά σχέδιά τους.
Κι όμως τον βρήκαν. Και τα υλοποίησαν δίχως αντίσταση, τυλίγοντας τον άνθρωπο που θα μας λύτρωνε από την παρουσία τους σε μια κόλλα χαρτί, χωρίς να πάρει το παραμικρό ουσιαστικό αντάλλαγμα έκτος από τα 30 αργύρια της προδοσίας.
Και προσπαθεί τώρα έντρομος να αποσοβήσει τη ρετσινιά του εθνομηδενιστή με πρακτικές παρηκμασμένων δικτατορικών καθεστώτων.
Μιλάει για χρηματισμούς βουλευτών από επιχειρηματικά συμφέροντα καθοδηγούμενα από τη Νέα Δημοκρατία με στόχο την πτώση της... λαοπρόβλητης κυβέρνησης. Συμφέροντα, που μέχρι πρότινος συγχρωτίζονταν στην αυλή του Μαξίμου, κάτι που ξέχασαν να μας πουν οι... καρτερικοί δολοπλόκοι των υπογείων του.
Ανάλογες τακτικές ακολούθησαν και επί Σαμαρά. Κι αντί να αποδειχθούν, οι βασικοί πρωταγωνιστές της προβοκάτσιας με άρθρα τους του ζητούσαν επί της ουσίας συγνώμη. Άρα κρατάτε μικρό καλάθι, καθώς είναι ζήτημα χρόνου να καταρρεύσει η νέα παπάτζα του Αλέξη. Η αρχή έγινε με τον... παράδοξο διασυρμό που υπέστη ο Καμμένος από τους Ρουβίκωνες. Φανταστείτε τι θα ακολουθήσει.
Η πλάκα είναι ότι ούτε οι ίδιοι δεν πείθονται από τον νέο σανό που μας σερβίρουν. Άραγε, ποιος επιχειρηματίας θα πέταγε τα λεφτά του για να ρίξει μια κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να πέσει από μόνη της; Γιατί αν όντως υπήρχε σχέδιο «αποστασίας» θα πραγματοποιείτο κατά την διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης κι όχι κλιμακωτά. Πρωτοετείς υποψήφιοι συνωμοσιολόγοι θα ήταν πιο ευρηματικοί.
Τέλος πάντων, ας είχαμε το 15’ για πυξίδα μας τη λογική ώστε να μην είμαστε αντιμέτωποι με αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αλλά που μυαλό...
«Και τι μέλλει γενέσθαι;» θα αναρωτηθείτε;
Η τελευταία πράξη πριν τον θάνατο...
Σύμφωνα με πληροφορίες, μυστικές δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό του Μαξίμου, δείχνουν εικόνα καταστροφής.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κυριολεκτικά καταρρέουν λόγω του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, το αφήγημα της εξόδου από τα μνημόνια δεν πείθει τον κόσμο, ενώ η διαφορά με την ΝΔ παγιώνεται σε διψήφιο ποσοστό με αυξητικές τάσεις. Κοινώς, κλάφτα Χαράλαμπε...
Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μπροστά στην εικόνα κατάρρευσης οι σκέψεις του Τσίπρα για πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο αναβάλλονται και ο... σχεδιασμός σωτηρίας μετατίθεται για τον Μάιο του 19’ και βλέπουμε...
Η ανάσχεση της πτώσης θα επιχειρηθεί με τα καραγκιοζιλίκια για διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας προς άγραν κεντροαριστερών ψήφων, με την προσπάθεια μετάθεσης της μείωσης των συντάξεων, με παροχολογία (φοροελάφρυνση – επιδόματα), με την δημιουργία «πατριωτικού» κόμματος από τα αριστεροδεξιά συντρόφια, με την προσάρτηση εν δυνάμει μειοδοτών αν αποχωρήσουν κι άλλοι από τους ΑΝΕΛ και φυσικά με τις ψεκασμένες θεωρίες που αναφέραμε.
Για να ενισχυθούν οι πομφόλυγες περί «αποστασίας», το Μαξίμου έχει δώσει εντολή στα δημοσιογραφικά πιστόλια του να εκτοξεύσουν νέο γύρο λάσπης κατά της ΝΔ, ανασύροντας τις υποθέσεις του Noor One και της Novartis, ενώ το κόμμα για διεμβολισμό της ΝΔ αναμένεται το Φθινόπωρο.
Ο εν λόγω σχεδιασμός αποτυπώνει πλήρως τον πανικό του Τσίπρα. Διότι δεν γίνεται να προσπαθείς με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποτρέψεις τη συντριβή σου. Η εγκληματική ανεπάρκεια δεν κρύβεται με συνωμοσίες και άσφαιρους πολιτικούς τακτικισμούς.
Θα ήταν προτιμότερο να πέσουν μόνοι τους, όπως μας είπε ότι σκέπτονται ο Δ. Καμμένος, και να διασώσουν ό, τι διασώζεται παρά να κυνηγούν χίμαιρες.
Είναι προφανές, ότι αν συνεχίσουν να πορεύονται στον ολισθηρό δρόμο που επέλεξαν, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αντιληφθεί την πολιτική τους αποτυχία και ο πιο κουτός πολίτης, αυξάνοντας έτσι τη φθορά τους και την οργή του λαού που ενδεχομένως να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ενισχύοντας παράλληλα κι άλλο τον Μητσοτάκη.
Ήδη, οι δανειστές τους βρώμισαν την καθαρή έξοδο, ενώ η προδοσία των Πρεσπών διαλύεται στα εξ ων συνετέθη.
Με τις τελευταίες παρεμβάσεις των κορακιών φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Τσίπρας ξεπούλησε τη Μακεδονία κι αντί για λύτρωση πήρε ένα πάγωμα πληρωμών για το χρέος (ακριβώς όπως κάνουν οι τράπεζες για τα στεγαστικά δάνεια) κι ένα νέο μνημόνιο με νέα μέτρα χωρίς χρηματοδότηση. Έκτος αν το «ματωμένο μαξιλαράκι» που δόθηκε για να εξυπηρετείται απρόσκοπτα το χρέος θεωρείται χρηματοδότηση. Την ίδια στιγμή οι ευρωπαίοι... εταίροι αρνούνται να δεχθούν στις αγκάλες τους τους Σκοπιανούς και μεταθέτουν τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις για τον Ιούνιο του 19’.
Μιλάμε για την απόλυτη πανωλεθρία. Ξεπούλησαν τη Μακεδονία χωρίς να πάρουν τίποτα το χεροπιαστό για την Ελλάδα, μόνο και μόνο για να μπουν τα Σκόπια υπό αίρεση στο ΝΑΤΟ. Αυτό δείχνουν οι εξελίξεις. Ολοσχερής υποταγή. Έτερον ουδέν.
Και θέλουν τώρα να μας πείσουν ότι η ΝΔ απεργάζεται σχέδιο «αποστασίας» για να τους ρίξει. Βρε δεν πάτε στο διάτανο. Κουράσατε!
Δεν αξίζει πλέον να σπαταλάμε φαιά ουσία για τους τελειωμένους.
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε τον Κυριάκο, ο οποίος με τις τελευταίες κινήσεις του απέδειξε ότι αξίζει την ψήφο των Ελλήνων.
Έτριψε στα μούτρα των ολετήρων την επαίσχυντη συμφωνία κι έκανε σημαία του την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο για να αποδείξει ότι είναι πατριώτης. Τώρα, αν ορισμένοι γνησιοδεξιοί είναι ακόμη ανικανοποίητοι, να πάνε να ψηφίσουν το «πατριωτικό» κόμμα που ετοιμάζουν τα αριστεροδεξιά ανδρείκελα του Τσίπρα και να γίνουν δεκανίκια του. Να ξέρουν, ωστόσο, ότι στις επόμενες εκλογές θα ξεχωρίσουν οι πατριώτες από τους προδότες. Οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα... Ευκαιρία να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Άντε γιατί βαρεθήκαμε να καταστρέφεται η Ελλάδα από τους δύσπιστους και ανικανοποίητους «πατριώτες».
Η μητέρα των μαχών πλησιάζει, το ρέκβιεμ της προδοσίας στοιχειώνει τους εθνομηδενιστές, η λευτεριά ζυγώνει. Ο καθείς θα κριθεί για την στάση του.
Γρηγορείτε...
 Π. Ζήση-antinews.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά