Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Νέο παραλήρημα Καρανίκα

Είμαι βέβαιος ότι ο ταλαντούχος σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας ενεργεί τις περισσότερες φορές αυτοβούλως, χωρίς βεβαίως την έγκριση του πρωθυπουργικού γραφείου. Γιατί όλοι γνωρίζουν πως σε καμία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου δεν μετέχει ο κ. Καρανίκας, ο οποίος διαθέτει γραφείο στη Βουλή, που τώρα τελευταίως με τη νομιμοποίηση για ιατρικούς λόγους της κάνναβης άνοιξε περπατησιά. Και απέκτησε τραπέζι συσκέψεων στο γραφείο του στη Βουλή και ξεναγεί Κινέζους στους χώρους του κοινοβουλίου και πυκνώνει τις επιθέσεις του εναντίον όποιων θεωρεί «εχθρούς του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκαν ο... Μέγας Αλέξανδρος και οι κάτοικοι της Ημαθίας...
Οπως φαίνεται ο κ. Καρανίκας δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αφού με ένα παραλήρημά του κατακρίνει τις αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών κατά του «συνθέτου ονόματος με χρήση του όρου Μακεδονία» για την πΓΔΜ. Και ως εξαιρετικά ιστορικά... μορφωμένος, όπως θέλει στους συντρόφους του να εμφανίζεται, χαρακτηρίζει (με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό) «εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες» τα όσα αναφέρουν, υποστηρίζοντας ότι «από πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με τη γείτονα χώρα λόγω ονόματος». Σας είπα, ουδείς ελέγχει τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά