Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

"Ο πιο πολύνεκρος πρωθυπουργός ο Τσίπρας..."

Ο ΠΙΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΣ  
Προσπαθησε με τεχνασματα αταλαντου, ξεπεσμενου, μπουλουξη ταχυδακτυλουργου να κερδισει εναν τιτλο, μια θεση στην ιστορια. Εβγαλε απο το δυσοσμο καπελο, τον λαγο του Μακεδονικου. Εβαλε μπροστα την κοτα τη στρουμπουλη (κατα Γουναρη) να καταγγειλει οτι ο Πουτιν ταχα μου λαδωνε παπαδες για να φωναζουν στα συλλαλητηρια. Ετοιμαζε φιεστες για τη δηθεν λυτρωση μας απο τα μνημονια. Κι εκει που το πομολο Τζανακοπουλος και ο Μπαφος Καρανίκας εφτιαχναν σποτακια "ηταν δικαιο και εγινε πραξη," ηρθε η τραγωδια της Αττικης να του φορεσει διακριτικα ενα στεφανι. Οχι απο δαφνη, αλλα τον καψαλισμενο στέφανο εξ' ακανθών, μαζι με τον αδιαμφισβητητο πια τιτλο: Ειναι de facto ο πιο πολυνεκρος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης και ισως της προσφατης ελληνικης ιστοριας. Μεταξυ Μανδρας και

εκατομβης Αττικης (οι δεκαδες αγνοουμενοι δεν εξαερωθηκαν) ο ανεγκεφαλος λαϊκιστης μετραει ηδη εκατο νοματέους που δεν θα ξαναδουν το φως και δεν θα αγκαλιασουν ξανα τους δικους τους. Και φυσικα η Γκεμπελομηχανη του Μαρξιμου, θα βγαλει τωρα φημες οτι ξενοι πρακτορες εκαψαν το Ματι, θα παρει τις βαρυτατες ευθυνες των ανικανων υπουργων του και θα τις ριξει στην ιδια θαλασσα που πνιγηκαν Ελληνες και ξενοι πολιτες, θα μοιρασει καθρεφτακια και χαντρες στους χαροκαμενους και ξεσπιτωμενους (μπουρδες που θα χαθουν στην αβυσσο της γραφειοκρατιας,) θα αποσπασει την προσοχη απο την τραγωδια σκηνοθετωντας συνωμοσια, θα γατζωθει στην εξουσια που με ψεμα και απατη κατεκτησε. Ομως, ο ανεγκεφαλος ακολουθει την πατεντα των φτηνιαρικων, εφημερων δικτατορων κι απο τη μοιρα ολων των ομοιων του που ειναι τωρα και δικη του, φυγείν αδυνατον.
 Nico Mastorakis -facebook

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά