Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Παραχάραξη

Ευτυχώς έχουμε διάφορους, οι οποίοι μας κρατούν σε αμείωτο κέφι. Όπως λ.χ. ο υπουργός Κουρουμπλής, ο οποίος - μην τα ξεχνάμε αυτά - έφυγε από το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει Μνημόνια και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο ψηφίζει Μνημόνια με τα δυο χέρια, ψηφίζει μέχρι και για διαχειριστή πολυκατοικίας, μη και παρεξηγηθεί. Αυτός λοιπόν ο Κουρουμπλής, ο οποίος συνήθως αντιμετωπίζεται με συμπάθεια (και από εμένα), πετάει κάτι μπαρούφες ώρες ώρες, που πραγματικά σε στέλνουν. Διαβασμένο, αδιάβαστο, αδιάφορο.
Το τελευταίο που μας είπε χθες, διότι ο ερίφης έχει επωμισθεί καταπώς φαίνεται τον ρόλο του... «πιστοποιητή» Τσίπρα ως... Ανδρέα (ήμαρτον, Παναγία μου), είναι το ακόλουθο:
«Ο,τι έκανε σήμερα ο Τσίπρας, πιστεύω ότι θα έκανε και ο Ανδρέας, με βάση τη σημερινή συγκυρία»!!
Οι καλοί μου τρόποι δεν μου επιτρέπουν να του πω «ρε Παναγιώτη, κόφ' το επιτέλους με αυτή τη βλακεία». Μπορώ όμως εν πάση σοβαρότητι να του αναφέρω ότι ο Ανδρέας είναι αυτός που υπέγραψε με τα Σκόπια την ενδιάμεση συμφωνία και κράτησε για 20 και πλέον χρόνια τα Σκόπια εκτός ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, και επί τη βάση αυτής της συμφωνίας κινήθηκαν όλοι οι επόμενοι. Έλεος πια με την παραχάραξη και την καπηλεία...
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά