Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Το Λιμενικό Σώμα του ΣΥΡΙΖΑ

Αν θέλει πραγματικά να στηρίξει την κυβέρνηση, πρέπει τα μηνύματα να γίνουν κάπως πιο δυναμικά. Όπως αυτά.

Σε όλα τα καθεστώτα που θαύμαζαν και θαυμάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το κράτος δεν ξεχωρίζει από την κυβέρνηση και φυσικά ούτε από το κόμμα (ή πιο σωστά το Κόμμα) που ελέγχει την κυβέρνηση. Είναι απλώς ο εκτελεστικός βραχίονας των επιδιώξεων της κυβέρνησης και ειδικότερα του αρχηγού της. Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι πως την ίδια πάνω κάτω αντίληψη για το κράτος είχε και η παράταξη που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε έναν τύπο φιλελευθερισμού ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που ήθελε ήταν να επιβάλλει τον κλασσικό τύπο κρατισμού.
Υπό αυτή την έννοια η συνέχεια του ελληνικού κράτους είναι δεδομένη και τίποτα δεν μπορεί να την εκφράσει καλύτερα από αυτό το τουίτ που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος. Των άγρυπνων φρουρών του Αλέκση και
του ΣΥΡ... των άγρυπνων φρουρών των ελληνικών ακτών ήθελα να πω και ζητώ συγνώμη.
Αφού πω ότι ελπίζω ο άνθρωπος που τουίταρε να είναι καλά στην υγεία του και το απότομο φρενάρισμα του τουίτ να οφείλεται σε κάποια απόσπαση της προσοχής, να συμπληρώσω ότι με τετοιου είδους μηνύματα δεν κάνουμε δουλειά. Αν θέλει πραγματικά το Λιμενικό το Σώμα  -και προφανώς θέλει, καθώς ούτε παραιτήσεις ούτε τιμωρίες είχαμε– να στηρίξει την κυβέρνηση πρέπει τα μηνύματα να γίνουν κάπως πιο δυναμικά. Κάπως σαν αυτά που έφτιαξα και που μπορεί να γίνουν ο μπούσουλας για τη διοίκηση και τα στελέχη του Λιμενικού του Σώματος. Και μπράβο μου.
Μάνος Βουλαρίνος-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά