Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ανάρτηση - απόγνωση κατά Π. Καμμένου : «Βγάλτε το σκασμό»

Η θύελλα αντιδράσεων για την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο Μάτι και την προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε χαροκαμένους και κατεστραμμένους πολίτες συνεχίζεται.
Ένα οδοιπορικό να κάνει κανείς στις καμένες περιοχές και να συνομιλήσει με κατοίκους, το πρώτο όνομα που αναφέρουν και για το οποίο νιώθουν οργή, είναι αυτό του υπουργού Αμυνας.
«Να χαθεί από προσώπου γης», «είναι απάνθρωπος, ήρθε εδώ και να μας κούνησε και το δάχτυλο», είναι ορισμένες από τις πιο… επιεικείς εκφράσεις κατά του κυρίου Καμμένου.
Όμως, μια ανάρτηση που συγκλονίζει και ταυτόχρονα αποτυπώνει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο τα αισθήματα αγανάκτησης κατά του υπουργού Αμυνας, αναρτήθηκε στην σελίδα στο facebook «Γονείς». Η ανάρτηση έγινε από ένα κορίτσι, κάτοικο της περιοχής που βρέθηκε κοντά στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, άκουσε τα όσα προκλητικά και εξωφρενικά είπε, είδε τις αντιδράσεις των πολιτών.
Το μήνυμα απευθύνεται στον κ. Καμμένο σε προσωπικό τόνο και
στη συνέχεια ακολουθεί πλήθος σχολίων επιδοκιμασίας για την ανάρτησης και καταδίκης της ιταμής συμπεριφοράς του υπουργού.
Γράφει το κορίτσι και συνοδεύει το κείμενό της με φωτογραφίες από την επίσκεψη:
«Ολοι σε είδαμε. Σε είδαμε να καταφθάνεις με την Μερσέντες σου και τους μπράβους σου ( Η συγκεκριμενη Μercedes S class είναι ειδική έκδοση της AMG έχει ιπποδύναμη πάνω από 600 ίππους και η τιμή της τότε , προ 5ετίας, επειδή είναι παλαιότερο μοντέλο ήταν περίπου δύο τρεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ).
Σε είδαμε όλοι να ξεφτιλίζεις τον κύριο και το κοριτσάκι του, επειδή σου είπε δακρυσμένος ότι ήταν πέντε ωρες στο νερό χωρίς βοήθεια και πήγες να τον βγάλεις τρελό. Σε είδαμε να απαξιώνεις την κοπελίτσα, όταν σου είπε κλαίγοντας ότι ο καλύτερος της φίλος ειναι αγνοούμενος. Σε είδαμε να φοβίζεις τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, αυτούς που με τους φόρους που τους βάζεις σου καλύπτουν έξοδα ταξιδιών και καζίνο.
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, όταν είσαι κυβέρνηση και κατέχεις θέση υπουργού σε μια εθνική τραγωδία απλά ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, αναλαμβάνεις ευθύνες και προσπαθείς να βοηθήσεις. Δεν επιτίθεσαι, ούτε ειρωνεύεσαι πολίτες που ο πόνος και η οργή πλημμυρίζουν τις ψυχές τους.
Ο Πάνος Καμμένος είναι ό, τι πιο σιχαμερό και αηδιαστικό υπάρχει στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ένα τίποτα, ένας άδειος ασκός, ένας φελλός, που το παίζει πατριώτης και κάτσε καλά.

Πόσο λυπάμαι για αυτό μας το κατάντημα.
(ανάρτηση φίλης αναγνώστριας του ΓΟΝΕΙΣ).

Βροχή από σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε βροχή από σχόλια μεταξύ των οποίων:
«Κύριε Τσίπρα να τον χαίρεστε κι αυτόν και άλλους 5 ηθικούς αυτουργούς στον θάνατο καμμένων συνανθρώπων μας
αυτοί μας κυβερνούν αντί να ζητήσουν συγνώμη απειλούν με ευθύνες περί αυθαιρέτων ….»

«Άριστα 10 με τόνο κοπέλα μου τα είπες πολύ ωραία ! Ποτέ ξανά ψήφο σε αλήτες ! Πρέπει να ενωθούμε Ελληνες και να ψηφίζουμε για το καλό του τόπου μας , για το καλό της Ελλάδας μας γιατί η Ελλάδα είναι δική μας όχι δική τους !»
«Στις τραγωδίες της ζωής μας φαίνονται οι άνθρωποι! Τα παχύδερμα κυριολεκτικά(Π.Καμμένος)ή μεταφορικά(Τσίπρας)που μας κυβερνούν έδειξαν αυτές τις μέρες τον αποτρόπαιο εαυτό τους. Παραμένουν γαντζωμένοι σε θέσεις, που ναι μεν τοποθετήθηκαν με ψήφο,αλλά απέδειξαν ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!»
«Καραγκιόζη γουρούνι που ειρωνεύεσαι τον πόνο αυτών των ανθρώπων τους ακούς ρε γροθε που ουρλιαζουν για σένα ρε πέθανανε γιατί καθόσουν στην καρέκλα που σου δώσανε. Έπρεπε να γονατίσεις και να ζητήσεις συγνώμη από τις ψυχές που φύγανε»
«Ε ρε Ελλάδα πατρίδα, αφήσαμε να σε κυβερνανε τα μεγαλύτερα σκουπίδια του τόπου. Συγνώμη στους ανθρώπους που χάσανε τις ζωές τους, συγνώμη στους ανθρώπους που χάσανε τους συγγενείς και φίλους τους, συγνώμη γιατί εμείς οι άχρηστοι ψηφοφόροι βγάλαμε την πιο άχρηστοι κυβέρνηση….. πρέπει επιτέλους Έλληνες να ξυπνήσουμε και να πάμε την Ελλάδα εκεί που της αρμόζει για να μην ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις.»
Υπενθυμίζεται ότι στον κ. Καμμένο είχαν πει οι κάτοικοι τηςπεριοχής: «Αφήσατε να καεί κόσμος τζάμπα. Μας αφήσατε στο έλεος του Θεού», είπε  στον υπουργό Άμυνας με δάκρυα η πληγείσα Κατερίνα Σαμιώτη που είδε το σπίτι της να καίγεται. «Γιατί έκλεισε η Μαραθώνος, γιατί δεν έγινε εκκένωση, οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν;», ρώτησε τον κ. Καμμένο. «Δύο δευτερόλεπτα είχαμε να σωθούμε. Κάντε κάτι, έχει καεί κόσμος», του είπε η επίσης η πληγείσα.
 TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά