Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Το Twitter την «πέφτει» στον Τσίπρα για την «προστατευμένη» επίσκεψη στο Μάτι

Οι χρήστες σχολιάζουν επικριτικά την επίσκεψη - αστραπή του πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές .

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας, σήμερα νωρίς το πρωί, να «προστατεύτηκε» από αντιδράσεις και αποδοκιμασίες πολιτών, επιλέγοντας, να επισκεφτεί το πυρόπληκτο Μάτι, υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο δεν ξέφυγε από τους χρήστες του Διαδικτύου.
Ο πρωθυπουργός, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί και χωρίς, προηγουμένως, να ενημερώσει, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις τους συντάκτες που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ, επισκέφτηκε τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές την περασμένη Δευτέρα.
Εκεί σε ένα καλά «αποστειρωμένο» περιβάλλον, μακρυά από τους πληγέντες και με την παρουσία μονάχα της κρατικής τηλεόρασης, συνομίλησε με κλιμάκια της πυροσβεστικής και του στρατού.

Ο ίδιος, λίγο αργότερα, ανέβασε φωτογραφίες που οι συνεργάτες του επέλεξαν, από την επίσκεψή του στο Μάτι, στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter.



Πολύ γρήγορα, το Τwitter κατακλύστηκε από σχόλια χρηστών, που επέκριναν τον Αλέξη Τσίπρα. Το χάσταγκ #Αλεξη, ανέβηκε πρώτο στα Greece trends, ενώ πολλά είναι τα επικριτικά σχόλια και κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε κάποια από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter

1 σχόλιο:

  1. Πήγε νύχτα, νύχτα ο ξεφτιλισμενος όπως ο Καμμενος στα Ίμια. Φύγετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πληρωσετε για ότι κάνατε και διάλυσατε μια χώρα απ το 2010 μέχρι που να ξεκουμπιστητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά