Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το σήμα κατατεθέν του χωριού μας

Το επιλέγουν ντόπιοι και επισκέπτες!

Το χωριό μας η Πελασγία είναι ένα καταπράσινο όμορφο χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας .Μπορεί να μη το βρεις στους τουριστικούς οδηγούς, σίγουρα όμως θα συναντήσεις το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο! Είναι το σύγχρονο σήμα κατατεθέν του χωριού, το  στέκι που αγαπήθηκε από ντόπιους και επισκέπτες του χωριού μας.
Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, που συνδυάζει την καλαισθησία με την παράδοση, ισορροπώντας ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν. Ένας χώρος οικείος, που φτιάχτηκε με αγάπη και συναίσθημα.
Το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ξεκίνησε την διαδρομή του θέλοντας να περιποιηθεί γνωστούς και φίλους, ντόπιους αλλά και επισκέπτες με ίδια αλλά και διαφορετικά γούστα, όπως ακριβώς θα έκανε ένας φιλόξενος οικοδεσπότης που έχει στο νου του πάνω από όλα να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του.
Κι όπως ο καλός οικοδεσπότης προσφέρει τα καλύτερα του
σπιτιού του έτσι και το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ προσφέρει στους επισκέπτες ολόφρεσκα προϊόντα. Στο κατάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι η αξία της πρώτης ύλης αποκτά άλλη βαρύτητα καθώς με πολύ αγάπη και μεράκι φροντίζουν να παρασκευάζουν και να επιλέγουν το καλύτερο για εσάς.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ σας προσκαλεί σε μια γευστική συνάντηση που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, σε ένα ταξίδι που θα κουβαλάτε σαν ανάμνηση φεύγοντας από τη Πελασγία. Μια ανάμνηση συνδεδεμένη με όλη την γοητεία, τις παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις και όλες τις ευωδιές της Ανατ. Φθιώτιδας.

2 σχόλια:

  1. Ειναι κρίμα που ένα χωριό της φυσικής ομορφιάς της Πελασγίας με το προνόμιο της εύκολης προσβασιμότητας να μαραζώνει. Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ είναι ένα απο τα στοιχεία αναβάθμισης και διατήρησης της κοινωνικής ζωήε του χωριού κσι πρέπει νσ υποστηριχθεί.Σήμερα που αλλάζει η κατεύθηνση του παραδιοσιακού τουρισμού και αναπτύσετε και ο μη-θαλάσσιος τουρισμός η ΠΕΛΑΣΓΙΑ έχει όλα τα προσόντσ να αναπτυχθεί προς αυτή την κατέυθυνση με πρωταγωνιστές τους νέους του χωριού που και γνώσεις έχουν και ικανότητες έχουν.
    Η ΠΕΛΑΣΓΙΑ συνδιάζει ένα τρίπτυχο πολιτιστικής κληρονομιάς,θαλάσσιας πρόσβασης και ορεινής ομορφιάς που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο.
    Δεν μπορεί το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ,ενα χωριό στα Ζαγοροχώρια, 50 χιλιόμετρα μακριά απο τα Γιάννενα επαρχιακού δρόμου,να οργιάζει αο τουρισμό ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ(εχω ιδια αντίληψη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λογοκριδια δεν επετρεψε το κακο χαρακτηρισμενο σχολιο μου προφανως.
    Τετοια σημεια και πραξεις είναι τα πρωτα βηματα μιας αναμενομενης δικτατοριας η καποιου πραξηκοπηματος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά