Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Απίθανο περιστατικό στην Ανατολική Φθιώτιδα / Πήγε να καθαρίσει το σπίτι της και έπαθε το σοκ της ζωής της!

Ένα εντελώς ευτράπελο γεγονός έλαβε χώρα στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πελασγίας. Μια γυναίκα πήγε το Σάββατο να καθαρίσει το σπίτι το οποίο έχει στην κατοχή της -το έχει βάλει προς ενοικίαση- και υπέστη το σοκ της ζωής της!
Πρωινές ώρες και με τα “καθαριστικά” ανά χείρας η ανυποψίαστη γυναίκα που μένει σε κοντινή με την Πελασγία περιοχή, μπήκε στο σπίτι  αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να αντικρίσει αυτό που είδε!
Τρεις αλλοδαποί οι οποίοι είχαν παραβιάσει την κλειδαριά προκειμένου να ληστέψουν, είχαν “απλωθεί” φαρδιά πλατιά στο εσωτερικό της οικίας την οποία είχαν
μετατρέψει σε προσωρινό κατάλυμα τους κατεβάζοντας μάλιστα και κάποιες κουβέρτες προκειμένου να σκεπαστούν.
Η ιδιοκτήτρια με το που μπήκε στο (διώροφο) σπίτι και μπρος στο σοκ που υπέστη άρχισε να φωνάζει “…Βοήθεια, βοήθεια”! Οι τρεις άνδρες εν ριπή οφθαλμού το έβαλαν στα πόδια και μάλιστα πήδηξαν από το μπαλκόνι σε μια σκεπή που βρίσκεται πίσω από το σπίτι ώστε να τραπούν σε φυγή.
Σημειωτέον τα τρία άτομα τα οποία διέμεναν στο προς… ενοικίαση σπίτι άφησαν πίσω τους μια τσάντα με κλοπιμαία η οποία περιείχε πάνω από 10 κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και μικρό χρηματικό ποσό.
Η γυναίκα μετά το σοκ που υπέστη ειδοποίησε το Α.Τ Στυλίδας το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.
 Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης-https://lamianow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά