Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η εξαπάτηση Τσίπρα σε πέντε βίντεο – Τι έλεγε το 2014 και γιατί σήμερα πανηγυρίζει

Μεταξύ δεξιάς και άκρως νεοφιλελεύθερης στροφής και… αριστερού DNA βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας στο δρόμο προς τις κάλπες. Η παρουσία του στη Βουλή, πιο συχνή από ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνδέεται ασφαλώς με τους πανηγυρισμούς και το προεκλογικό σόου που στήνει το Μέγαρο Μαξίμου.
Αλλά σε μια προσπάθεια πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ο πρωθυπουργός επί της ουσίας μιμείται τον Αντώνη Σαμαρά και τα «δωράκια» που έδινε την ίδια στιγμή που έπαιρνε πολλαπλάσια από αυτούς στους οποίες προσέφερε μερίσματα, «δώρα», επιδοτήσεις κ.λπ.
Το περίεργο είναι ότι ενώ ο κ. Τσίπρας έχει γίνει…
Σαμαράς, οι σαμαρικοί τον κατηγορούν ξεκάθαρα ότι δεν έχει πετύχει ούτε τα μισά από αυτά που είχε πετύχει ο πρώην πρωθυπουργός.

2 σχόλια:

  1. Ελα! Ελα! τωρα κ. γραφια μου που ο κ. Τσιπρας εξαπατησε τη Πατριδα σου!!
    Δεν θαπρεπε αραγε το παρελθον ναναι η βασις και το στοιχειο του αφηγητη- δημοσιογραφου, ο αερας που τον ζωογονει και το γνωριμο στοιχειο σαν χρονικη περιοδο, όπως το νερο για το ψαρι?? Ναι, ετσι πρεπει ναναι, αμα θελουμε να θεωρουμαστε σοβαροι,και να αποδεχομαστε ότι η πατριδα ταλανιζοταν από χρονια, πριν το 2015, όταν βασιλευαν εδώ πολλοι, γνωστοι στον ελληνικο λαο μας, ευεργετικοι για την καρδια και τους οπαδους τους καλοθρεμενοι αρχοντες, που ονομαστικα περιτευει να αραδειασθουν εδώ! Γιατι όμως η δειλη καρδια σου διαμαρτυρεται κι αντιδρα , ωστε ελευθερα και σοβαρα να τολμας να αναφερεις ότι ο κ. Τσιπρας ανελαβε μια πατριδα ρημαγμενη, με 320 δισ Ευρω χρεος και βρισκεται σημερα στο σωστο δρομο να την ξαναθεριεψει??
    Παρακαλω, μην υποβιβαζετε την νοημοσυνη του λαου μας κ. δημοσιογραφε!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ;
      Το χρέος επί ΣΥΡΙΖΑ: Το παρέλαβε στα 325 δισ. ευρώ, το πήγε στα 335 το 2017 και θα το πάει στα 344 το 2018!
      https://www.protothema.gr/economy/article/735015/to-hreos-epi-suriza-to-parelave-sta-325-dis-euro-gia-na-to-paei-sta-344-to-2018/
      ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ; Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΙΞΕ ΑΛΛΟΥ Η ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΥΤΕΛΑ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά