Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Νέα απίστευτη ατάκα Τσίπρα από το Μάτι : «Δικός μας είναι αυτός;»

Μετά την κυνική απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός σε πυρόπληκτη στο Μάτι, προκειμένου να στηρίξει τη θέση του ότι το πλέον σημαντικό μετά τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου είναι να φτιαχτούν υποδομές και όχι να δοθούν χρήματα, καθώς κατά την άποψη του τα 2.000 ευρώ μετρητά και να δοθούν στους πληγέντες θα «σπαταληθούν», άλλη μια ατάκα του πρωθυπουργού προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις.
Στο ίδιο βίντεο, ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια… καφενειακού τύπου συζήτηση με κατοίκους της περιοχής, είπε και άλλη μια φράση που εντοπίζεται στο τέλος του βίντεο.
Το βίντεο τράβηξε ένας από τους συμμετέχοντες, χωρίς να τον εντοπίσουν οι άνδρες της ασφάλειας ή οι άλλοι
παρευρισκόμενοι, και το ανέβασε στο YouTube. Την ώρα που επικρατεί οχλαγωγία και κάποιος ακούγεται να ρωτά κάτι, ο πρωθυπουργός σκύβει κάποια στιγμή (στο τέλος του βίντεο) και ρωτάει τη γυναίκα που κάθεται δίπλα του, γι" αυτόν που επιμένει να θέλει να τον ρωτήσει: «Δικός μας είναι αυτός;».
Η δήλωση αυτή του πρωθυπουργού αποδεικνύει ότι η υπήρχε αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων, ή τουλάχιστον ο κομματικός μηχανισμός είχε φροντίσει να μαζέψει για τη σύσκεψη μέλη, φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες ερωτήσεις.
Αλλά το βίντεο που κυκλοφόρησε (στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο)εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό, τόσο ως προς τον κυνισμό του με τη… σπατάλη των 2.000 ευρώ όσο και ως προς τη «στημένη» εμφάνισή του στο Μάτι, σαν τον «κλέφτη» και χωρίς παρουσία καμερών και δημοσιογράφων επειδή την Τρίτη είχαν απεργία.
TA NEA

2 σχόλια:

  1. ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να είναι υπερβολές γιατί ό Τσίπρας είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων και όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Ό δικός μου και ο δικό σου οδηγούν σε εμφυλιοτικες καταστάσεις που στο τέλος μόνο καταστροφή επιφέρουν για τη χώρα και τίποτε άλλο, άλλωστε τα παραδείγματα του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα είναι νωπά.Ας αναλογιστεί κάποιος ότι όταν οι λαοί της Ευρώπης άρχισαν μετά το τέλος του παγκόσμιου πολέμου το 1945 την άμεση αναγέννηση και α ανάπτυξη των χωρών τους, εμείς χάσαμε αλλά 5 χρόνια πολεμώντας μεταξύ μας καταστρέφοντας τελείως τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά