Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Κ. Μπασδέκη από το μπλόκο της Πελασγίας


Χαιρετίζουμε τον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών σε όλη την Ελλάδα πού βρίσκονται στα μπλόκα στην Εθνική Οδό και σε άλλα σημεία.
     Ο αγώνας των αγροτών στις σημερινές συνθήκες είναι αγώνας για την επιβίωση τους απέναντι σε μία εχθρική πολιτική που σα στόχο έχει να εκδιώξει το μεγαλύτερο μέρος των μικρών και μεσαίων αγροτών από την Αγροτική παραγωγή. Το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών ήταν και παραμένει  διακαής πόθος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των κυβερνήσεων, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των προηγούμενων  της Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ με όλα τα συμπληρώματα τους.
    Απέναντι σε αυτή την επίθεση οι αγρότες σήμερα
ορθώνουν το ανάστημά τους και παλεύουν για να ζήσουν ανθρώπινα αυτοί και τα παιδιά τους και σε αυτόν τον αγώνα τους η «Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς» βρίσκεται στο πλευρό τους και συμπαραστέκεται ολόψυχα.
    Καταγγέλλουμε την κατάπτυστη ενέργεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  να σταλούν στα δικαστήρια οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των αγροτών από τις Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας που βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα στη Νίκαια της Λάρισας. Είναι ενέργεια που σαν στόχο έχει να κλονίσει το ηθικό των αγροτών να σταματήσουν κάθε προσπάθεια κινητοποίησης και να κλειστούν στα σπίτια τους.
    Δεν θα τους περάσει. Οι αγρότες και ο λαός μας σε συμπαράταξη θα πρέπει να απαντήσει με μεγαλύτερο πείσμα και αγωνιστικότητα απέναντι στην αυταρχική προσπάθεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Να πυκνώσουν τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.
    Στην περιοχή της Στερεάς χαιρετίζουμε τους αγρότες ελαιοπαραγωγούς της Πελασγίας και των γύρω χωριών που βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.
    Μαζί τους απαιτούμε λύσεις στα άμεσα προβλήματα και κυρίως στο πρόβλημα της δακοκτονίας που την κύρια ευθύνη έχει η διοίκηση της Περιφέρειας Στερεάς ο κ. Μπακογιάννης που εξαιτίας της πλημμελούς διεξαγωγής της οι αγρότες τη φετινή χρονιά έχασαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους και απαιτούμε την αναπλήρωσή του..

3 σχόλια:

  1. Ο καλοθρεμενος κυριος Κ. Μπασδέκης εκτος από υποψηφιος Περιφερειάρχης Στερεάς ,αντιπαλος του κ. Γκλετσου που κι αυτος αυτοπροβάλλεται για το ιδιο ποστο, τι δουλεια κανει ? Ποσο παραγωγικος υπηρξε στη ζωη του ως τα τωρα ?
    Είναι το ιδιο δυναμικος και εχει την ιδια θυμωδη ζωηραδα κι εζυπναδα του αντιπαλου του?? Τρομερα δυναμικα προσωπα , προσωπικότητες εννοω, να μη ξερεις πια να
    επιλεζεις και ποια να αφισεις!! Βοηθα Παναγια τον τοπο μας! Αμαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο,τι τρελλο και παραξενο θα τ~ ακουσεις από ελληνας υποψηφιους για τις καρεκλες της διοικησης!
    Ολη η οικονομια μας στηριζεται σε θεωρητικους νομους που και εμπειρικα απεδειχθει ότι είναι σωστοι, όχι όμως για υποψηφιουςτης διοικητικης καρεκλας ωσαν τον Μπασδεκη!!
    Όταν η γεωργικη και βιομηχνικη μοναδα σου δεν εχει ένα ωρισμενο μέγεθος δεν μπορει να είναι παραγωγικη αρκετα , ουτε να ειναι ανταγωνισημη και ουτε μπορει να καλυψει τις δαπανες της! Τοτε γινεσαι βαρος για την οικονομια της Χωρας σου διοτι επιδοτηται, επιβαρυνει ετσι τα κρατικα ταμια και στερει συναμα τα χρηματα αυτα από άλλες ανταγωνισημες μοναδες που επιφερουν κερδη,συνεπως και φορους που συμβαλλουν στην ισορροποια του κρατικου ισολογισμου , ωστε ετσι να μπορει να επιζει και το βασιλειο μας!
    Αυτό που κανει ο Μπασδεκης ειναι ανταρτικο.Ο ανθρωπος είναι επικίνδυνος για το κοινωνικο συνολο. Η λυση είναι μικρες μοναδες να συνενωθουν ωστε να επιτευχθει ένα
    ανταγωνιστικο μέγεθος σε κάθε γεωργικη μοναδα. Καλλιέργειες κατω από 30/40 στρεμματα
    δεν πρεπει να επιδοτουται ,πραγμα που προβλεπεται να καθιερωθεί και σε ολη την Ευρωπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισε πάλι η καθιερωμένη ετήσια αγωνιστική σαιζόν των αγροτών και των μαχόμενων συνδικαλιστών που αυτοπροβαλονται για τις επερχόμενες καρέκλες επισκεπτόμενοι τα οχυρά των αγωνιστών,στέλνοντας τους ταλαίπωρους οδηγούς μέσα από παρακαμπτήριες επικίνδυνες διαδρομές ζητώντας ταυτόχρονα και το ψήφο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά