Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Δεν του βγαίνει τίποτα... μονάχα η συντριβή!

Του το είχε πει ο Βενιζέλος, αλλά δεν τον πίστεψε. Είχε κεντράρει την καρέκλα και δεν άκουγε τίποτα.
Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε, μαζί με αυτόν... μαμήθηκε και μια χώρα μαζί με τον λαό της.
Αυτός όμως εκεί, εγκλωβισμένος στις αυταπάτες, κλείνει πάλι τα αυτιά, για να αποφύγει το νέο... μαμήσι, που του επιφυλάσσουν αυτή τη φορά οι πολίτες για την απάτη της πρώτης φοράς αριστερά.
Μάταια, αποπειράται με χάντρες, να εξαγοράσει την οργή τους.
Ωστόσο, εκτός από κάποιους βολεμένους, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του τρίβει στα μούτρα τον εθνομηδενισμό, αρνούμενοι να ξεπουλήσουν τον
πατριωτισμό τους για λίγη ελεημοσύνη.
Ο λαοπρόβλητος εντούτοις κωφεύει, και φορώντας τον μανδύα του δήθεν υπεύθυνου και ριζοσπαστικού ηγέτη, για να επισκιάσει την μειοδοσία του, παίζει τα ρέστα του μπας και καταστείλει την οργή τους.
Όμως δεν του βγαίνει τίποτα. Ούτε το υποτιθέμενο προοδευτικό άνοιγμα στην κεντροαριστερά, ούτε η πομφόλυγα της συνταγματικής αναθεώρησης, ούτε η δήθεν σεισάχθεια, ούτε η φενάκη των φιλολαϊκών μέτρων, ούτε η σκανδαλολογία που αναμένεται να ενισχυθεί ενόψει εκλογών.
Και του έμεινε αμανάτι η διαχείριση της επερχόμενης συντριβής.
Την οποία ανώφελα επιχειρεί να μετριάσει, παρατείνοντάς τη.
Ούτε αυτό του βγαίνει όμως, καθώς όσο την παρατείνει τόσο ενισχύεται η σφοδρότητά της.
Κάθε μέρα που περνά το μίσος του λαού για το ξεπούλημα της πατρίδας αυξάνεται. Κι αντί να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές για να εκτονωθεί, προτιμάει να ρίχνει λάδι στη φωτιά αποκαλώντας φασισταριά όσους διαφωνούν με την προδοσία του σε μια προσπάθεια να διχάσει τον κόσμο προς άγραν ψήφων.
Στο μεταξύ, βάζει και τους αρκουδιάρηδες του καθεστώτος του να απειλούν θεούς και δαίμονες σπέρνοντας κι άλλο τον σπόρο του διχασμού.
Είναι προφανές ότι ο πανικός της συντριβής του έχει θολώσει το μυαλό και θα εντείνει το σαράκι του διχασμού, επιχειρώντας να παραμείνει στην καρέκλα του Μαξίμου μέχρι τέλους μπας και ανατρέψει τα δεδομένα.
Δεν τον νοιάζει η περαιτέρω ζημιά που θα προκαλέσει στην Ελλάδα. Άλλωστε, αν τον ένοιαζε, δεν θα έλεγε ΝΑΙ εκεί που οι προηγούμενοι είπαν ΟΧΙ, υπηρετώντας τις εντολές των αποικιοκρατών. Θα στύλωνε τα πόδια του όπως αυτοί και θα θυσίαζε το πολιτικό του μέλλον για την πατρίδα.
Ούτε αυτό όμως θα του βγει. Η συντριβή που ξορκίζει θα μετατραπεί σε ατσάλινη γροθιά και θα σφυρηλατήσει την πολιτική του ταφόπλακα.
Ήδη αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, όπου η αντιπολίτευση καταδεικνύεται έως αυτοδύναμη. Φανταστείτε ποια θα είναι τα ποσοστά εφόσον ο Τσίπρας αποφασίσει να στήσει τις κάλπες για τις εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο.
Αχ βρε... σύντροφε, όπως ήρθες έτσι θα φύγεις...
Παρά τον όλεθρο που προξένησες τελικά δεν κατάφερες να τελειώσεις τους Έλληνες όπως επιθυμούσες.
Ο πατριωτισμός τους μπαίνει ανάχωμα στην μαδουροποίηση της πατρίδας που ονειρευόσουν.
Όπως έμπαινε πάντα μπροστά στους καταστροφείς της Ελλάδας.
Ας πρόσεχες...
antinews.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά