Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Οι 22 πρώτοι υποψήφιοι με την “Πρόοδο” της Αλεξάνδρας Βεντούρη – Νασοπούλου

Τους 22 πρώτους υποψήφιους με τον συνδυασμό της ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Στυλίδας η υποψήφια Δήμαρχος Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου. 
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση 
Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση που αποφάσισα να ασχοληθώ, ένα χώρο σκληρής δουλειάς και πάνω από όλα αδιάκοπης προσπάθειας και προσφοράς, με συνδέει αυτό που κάνω πάντα, η προσφορά στον συνάνθρωπο, η προσφορά στον τόπο που αγαπώ!  Ο συνδυασμός μας δεν είναι αποτέλεσμα συμφερόντων ή κομματικών γραφείων. Είναι κάτι διαφορετικό ποιοτικά και λειτουργικά. Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε την αυτοδιοίκηση που ονειρευόμαστε όλοι, με αξιοπρέπεια και προσφορά στις πράξεις, όχι στα λόγια.
Αξιόλογοι ενεργοί πολίτες με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλειά και μεγάλη διάθεση προσφοράς, μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για την ανάπτυξη της ανατολικής Φθιώτιδας. Είναι αναγκαία κάθε δυνατή προσπάθεια για ενότητα και σύμπνοια, από όλες τις δυνάμεις που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν το δήμο μας. Αυτή η αλλαγή επιτυγχάνεται με την κατάθεση καινοτόμων ιδεών και τη χάραξη κοινών στόχων με ανιδιοτέλεια.
Το πρόγραμμα διοίκησης του Δήμου μας, καταρτίζεται τόσο από
εξειδικευμένες ομάδες εργασίας, όσο και από τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν στον ανοικτό διάλογο. Ξεκινάμε αξιοποιώντας το σύνολο των δυνατοτήτων μας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών, με καθαριότητα και ασφάλεια στη Στυλίδα και τα χωριά.Προχωράμε με ιατρική πρόληψη και φροντίδα, αλληλεγγύη στους ασθενέστερους και προτεραιότητα στα ΑμΕΑ.
Μαζί με την συμβολή ειδικών είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα, να αντιμετωπίσουμε την ανεργία ενισχύοντας την τοπική αγορά, να περιθάλψουμε, να στειρώσουμε και να τσιπάρουμε τα αδέσποτα.Η βελτίωση του οδικού δικτύου, η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και οι φωτεινοί δρόμοι, αποτελούν για εμάς έργα ουσίας.Αξιοποιούμε τα αλιευτικά καταφύγια, το παραθαλάσσιο μέτωπο, τα πολιτιστικά μνημεία και ολοκληρώνουμε τα έργα άρδευσης – ύδρευσης και αποχέτευσης,  με απόλυτη διαφάνεια παντού.Με σύγχρονο τρόπο σκέψης μπορούμε διεκδικήσουμε το φυσικό αέριο στη ανατολική Φθιώτιδα, γιατί το δικαιούται.
Συμβάλουμε στην ποιότητα ζωής, με την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, την διαμόρφωση πεζοδρομίων – ποδηλατόδρομων και χώρων στάθμευσης.

Σήμερα προχωράμε στην ανακοίνωση των 22 πρώτων ονομάτων του συνδυασμού «Πρόοδος» της Αλεξάνδρας Βεντούρη – Νασοπούλου για τον διευρυμένο Δήμο Στυλίδας:
Αλεξανδρή – Παπαδοπούλου Αικατερίνη, ελεύθερη επαγγελματίας.
Αναγνωστόπουλος Σωτήρης, ιδιωτικός υπάλληλος.
Αρβανίτης Χρήστος, έμπορος αυτοκινήτων.
Ζησίμου Χρύσα, δερματολόγος – αφροδισιολόγος.
Ζουγανέλης Γεώργιος, καταστηματάρχης.
Ζωγραφάκης Σταύρος, επιχειρηματίας.
Καραπαπά Χαρούλα, ελεύθερη επαγγελματίας.
Κολιάτος Γεώργιος, καταστηματάρχης.
Κορδώνη Παναγιώτα, ποδολόγος.
Κρόκος Ευστάθιος, ηλεκτρολόγος.
Λαΐνα – Ζαούτη Νατάσα, ιδιωτικός υπάλληλος.
Μαρκάκης Νικόλαος, ιδιωτικός υπάλληλος.
Μήτσου Αθανάσιος, δημόσιος υπάλληλος.
Μπακαλός Γεώργιος, ιδιωτικός υπάλληλος.
Νασόπουλος Κωνσταντίνος, εργολάβος οικοδομών.
Ντούρας Χρυσοβαλάντης, ιδιωτικός υπάλληλος.
Παπαηρακλής Σταύρος, ιδιωτικός υπάλληλος.
Παρδάλης Βασίλης, στρατιωτικός.
Αναστασία Ζυγούλη, αγρότισσα βιολογικής καλλιέργιας.
Χασιώτη Αικατερίνη, οικιακά.
Φαλκου Σεραφένια, οικιακά.
Φλέγγας Δημήτριος, κτηματομεσίτης – ασφαλιστής.


Σύντομο βιογραφικό:
Ή Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1973 στην Αθήνα.  Μεγάλωσε στον Χολαργό και τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια δημιουργεί την οικογένειά της στην όμορφη περιοχή μας.
Είναι νυμφευμένη με τον Δημήτριο Νασόπουλο ελεύθερο επαγγελματία, ψάλτη και εκκλησιαστικό επίτροπο του Αγίου Χαραλάμπους Ραχών. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο υιούς, τον Ιωάννη – Φίλιππο 15 ετών και τον Αλέξανδρο – Ειρηναίο 11 ετών.
Ειδικός ιατρός γενικής ιατρικής με πλούσια προσφορά και δράσεις, μέλος του ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδος, συμμετείχε σε πληθώρα ιατρικών σεμιναρίων, με πολυετή εμπειρία στη μονάδα τεχνητού νεφρού και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Λαμίας και στη συνέχεια στο κέντρο υγείας Στυλίδας.  Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, επί σειρά ετών μέλος του φιλόπτωχου ταμείου Αγίου Χαραλάμπους Ραχών, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά χωρίς να είναι πολιτικός καριέρας με εξαρτήσεις και χωρίς να φοβάται τις σκληρές αποφάσεις.
Το 1994 εργάσθηκε για 3 χρόνια στην κλινική του Βαλέριου Κασιμάτη στην Αθήνα και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρακτική της στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) έως το 1999. Υπηρέτησε ως εθελόντρια ελεγκτής ιατρός στην επιτροπή καταλληλότητας γηπέδων Φθιώτιδος για 4 χρόνια, ενώ  εργάσθηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.
Παράλληλα παρείχε ιατρική κάλυψη σε αγώνες ταχύτητας Ράλλυ Ακρόπολις, κολυμβητικούς αγώνες διάπλους του Μαλιακού κόλπου, καθώς επίσης σε πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και καράτε στην περιοχή μας.
Επί σειρά ετών ιατρός στις πανελλαδικές εξετάσεις “φυσικώς αδυνάτων” μαθητών, εθελόντρια ιατρός από το 2014 σε πολλές εθελοντικές αιμοδοσίες καθώς και σε πολλούς σχολικούς εμβολιασμούς.
Η ανάμειξη της με τα κοινά ήταν πάντα στις προτεραιότητές της, γι’ αυτό και αναπτύσσει έντονη κοινωνική, φιλανθρωπική και εθελοντική δράση, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα με τα οποία καθημερινά βρισκόμαστε αντιμέτωποι.
Με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και ισχυρή διάθεση προσφοράς είναι αποφασισμένη να συνεργαστεί με όλους όσους αγαπούν τον τόπο μας, για έναν πρωτοπόρο και σύγχρονο Δήμο που να αποτελεί πρότυπο για της επόμενες γενιές.

4 σχόλια:

  1. Δεν βλέπω Πελασγιώτη υποψήφιο στη λίστα, η κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 80 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

      Διαγραφή
    2. Δεν βλέπω κανένα από ράχες;

      Διαγραφή
  2. Οκ. Ευχσριστώ για τη διευκρίνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά