Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Βαθύκοιλο -Πελασγιακός 0-0

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι οι δυο ομάδες έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο με το φτωχό 0-0. Μια ισοπαλία που φάνηκε και στη διαχείριση του αγώνα, με τις δυο ομάδες μοιράζονται το χρόνο στο δημιουργικό παιχνίδι,αλλά και στην αστοχία στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι έφτασαν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Σκούρας ήταν εκεί που έπρεπε για να αποσοβήσει το μοιραίο.Στο 19 ́ ο Κόμνος ξέφυγε από την άμυνα του Πελασγιακού αλλά πλάσαρε πάνω στα χέρια του Σκούρα. Στο 47 ́ ο Σκεμπές δέχτηκε τη μπάλα στο πέναλτι και με την πλάτη στο τέρμα σούταρε πάνω από την εστία.Στο 51 ́ ο Κωστόπουλος Ε. βρέθηκε από δεξιά στη μικρή περιοχή και αφού απέφυγε τον Κίτσιο σούταρε διαγώνια άουτ.Στο 76 ́ ο Παπαστάθης από δεξιά αστόχησε στο διαγώνιο με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 90 ́ ο Gjishti M.ελίχθηκε από αριστερά και φτάνοντας στην περιοχή σούταρε για να πέσει ο Σκούρας και να μπλοκάρει τη μπάλα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταμάτης Χ., Ζαφείρης Γ.,Κατσαβριάς Ε.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ:Σδούκος, Γιάννακας, Γκίστι Α., Κωστόπουλος Ε., Τσιούμας,Στουρνάρας (80 ́Παπαγεωργίου), Gjishti M.,Μπούρχας (69 ́), Κόμνος, Γερογιάκομος,Μπακαλιάνος (65 ́Σπινθουράκης)
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ: Σκούρας, Σιμπέλι, Καρακώστας, Πρεμέτης, Κίτσιος, Ράπτης Α(Ε),Κουλλάφι (85 ́ Κατσαμπέκης), Μάνος, Σκεμπές,Καφώρος, Παπαστάθης
εφ. σέντρα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά