Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Στο χέρι μας η Ανάσταση της πατρίδας

Ποιος θα το περίμενε ότι θα έφτανε η λύτρωση της Ελλάδας από τους δυνάστες της. Κι όμως είναι ζήτημα χρόνου να σημάνουν οι καμπάνες του τέλους του Τσίπρα και της παρέας του.
Οι οποίοι πανικόβλητοι βλέποντας ότι το παιχνίδι δεν γυρίζει, ετοιμάζουν νέο γύρο παροχολογίας μήπως και μετριάσουν την επερχόμενη συντριβή.
Είναι για να τους λυπάσαι. Τα πυρά της προοδευτικότητας και της σκανδαλολογίας αποδείχθηκαν άσφαιρα και προσδοκούν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους πετώντας τους ξεροκόμματα.
Μετά από την αφαίμαξη τεσσάρων ετών ευελπιστούν πως αν τους δώσουν ένα από τα δέκα που τους πήραν, έχουν ελπίδες να τους τιμήσουν πάλι με την ψήφο τους.
Πρόκειται για την απόλυτη απόγνωση.
Που έφθασε ο τιτάνας της πολιτικής Αλέξης. Να έχουν καεί όλοι οι άσσοι και σαν επαίτης να παρακαλάει να
τον ψηφίσουν, υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια.
Μια μόνο λέξη. Κατάντια.
Τελικά, η... ευχή που του είχε δώσει ο Σαμαράς γίνεται πραγματικότητα. Και πλησιάζει η στιγμή που θα πιει την τελευταία σταγόνα από το ποτήρι των ψεμάτων.
Ο λαός, που τον κορόιδεψε όσο κανείς, αναμένει την ώρα της κάλπης για να τον τιμωρήσει για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τσάκισαν τη ζωή του και την πατρίδα.
Σύντομα θα το διαπιστώσει. Είτε κάνει τις εθνικές εκλογές τον Ιούνιο όπως πρώτοι είχαμε γράψει και εσχάτως πιθανολογούν όλο και περισσότεροι, είτε το πάει μέχρι τέλους, δεν πρόκειται να γλυτώσει την πικρή σταγόνα.
Κι όπως θα την πίνει, θα τον στοιχειώνουν τα εγκλήματα εις βάρος του λαού και της πατρίδας.
Θα τον στοιχειώνει που οδήγησε τη χώρα σε αέναη λιτότητα, τη στιγμή που έβγαινε στο ξέφωτο.
Θα τον στοιχειώνει που ξεπούλησε την Μακεδονία κι ως άλλος τυμβωρύχος βεβήλωσε τις ψυχές των ηρώων μας που θυσιάστηκαν για να την κρατήσουν μία και Ελληνική.
Θα τον στοιχειώνει που επιχείρησε να εκμαυλίσει τα ήθη και τα έθιμα του έθνους, με τις ύβρεις των λούμπεν στοιχείων που έβγαλε από τα λαγούμια που κατοικούσαν.
Θα τον στοιχειώνει που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και λοιπών εγκληματιών λόγω των εμμονών και της «αριστεροσύνης» του.
Θα τον στοιχειώνει που έστηνε άθλιες σκευωρίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων, ενώ σύναπτε ανίερες συμμαχίες με τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες που όψιμα θυμήθηκε να πολεμήσει.
Η Νέμεσις πλανάται πάνω από το Μαξίμου. Κι ό, τι κι αν κάνει, ό, τι κι αν τάξει, όση λάσπη κι αν πετάξει, όσο κι αν διχάσει με το φαρμάκι που στάζει από τα χείλη του, δεν πρόκειται να την αποφύγει.
Άλλωστε, η ιστορία το έχει καταγράψει πολλάκις. Όσοι πλήττουν την πατρίδα για ιδιοτελείς σκοπούς στο τέλος καταλήγουν να γραφτούν στα πιο μαύρα κατάστιχα.
Μπορεί η πατρίδα να μην απέφυγε τελικά το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί, όπως είχε πει ο Σαμαράς, όμως θα πάρει την εκδίκησή της.
Κι όλοι μαζί θα την βοηθήσουμε να το πετύχει.
Κλείνουμε λοιπόν τα αυτιά στα νέα ψέματα του λαοπλάνου και στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του ένθεν κακείθεν, κι ενωμένοι κάνουμε αυτό που δεν κάναμε το 15’.
Σηκώνουμε την Ελλάδα ψηλά!!!
Χριστός Ανέστη!!!
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά