Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Εμπρός για τη νίκη με λάσπη, σκευωρίες και... Γεωργούλη

Πάει, έσκασε και η πομφόλυγα της... προοδευτικής απεύθυνσης. Εκτός κι αν ο Τσίπρας είναι ικανοποιημένος που του γύρισαν την πλάτη υποψήφιοι όπως ο Γλέζος, και προτιμάει να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών με τον Γεωργούλη και τον Ρος Ντέιλι. Τον Τζουμάκα μάλλον τον κρατάει… ως άσσο για τις εθνικές.
Προφανώς, θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο και για αυτή του την αποτυχία. Γιατί δεν νομίζουμε ότι η πολυδιαφημισμένη... απεύθυνση άγγιξε έστω κι έναν από τους σοβαρούς αριστερούς. Αντίθετα, είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει και την δικαιολογία να γυρίσουν την πλάτη στον Τσίπρα και να ψηφίσουν άλλους αριστερούς σχηματισμούς ή να απέχουν.
Πραγματικά, είναι κανείς να κλαίει με την κατάντια της αριστεράς δια χειρός Τσίπρα. Ίσως οι πάτρωνες που
χτυπιούνται όψιμα για τις επιλογές τους, να έκαναν δημοσίως χαρακίρι μπας και την διασώσουν τελευταία στιγμή, καθώς μετά από τον διασυρμό που υπέστη από τον Αλέξη, άγνωστο πότε θα σηκώσει πάλι κεφάλι.
Σε κάθε περίπτωση, ας πρόσεχαν...
Στο μεταξύ, εάν δεν... επέμβουν, ο Τσίπρας θα της δώσει την τελευταία μαχαιριά παρέα με τους παραπάνω... τιτάνες της πολιτικής. Α, ξεχάσαμε, στο απονενοημένο διάβημα θα συμβάλει κι ακόμη ένας δήθεν αριστερός. Ο άλλος... γίγαντας της πολιτικής, Πέτρος Κόκκαλης, που ακόμα απορούμε πως δεν έχει σηκωθεί από τον τάφο του ο παππούς του να διαμαρτυρηθεί εντόνως για την καπηλεία του ονόματός του και των αγώνων του.
Την ίδια στιγμή, ο... λαοπρόβλητος θα στάζει φαρμάκι για τους πολιτικούς του αντιπάλους. Πότε με σκευωρίες όπως της Novartis, πότε με... εντυπωσιακές συλλήψεις όπως του Λυκουρέζου, αλλά δεν θα μας απαντά για τα δικά του σκάνδαλα. Τα οποία όπως αποδείχτηκε είναι πραγματικά κι όχι σκευωρίες και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.
Ακόμη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις, τόσο για τις κατηγορίες Μαρινάκη, όσο και για τον ξαφνικό πλουτισμό του κολλητού Μανόλο επί διακυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστεράς.
Παράλληλα, θα συνεχίζει να λέει πόσο περήφανη κι αγέρωχη στέκεται η Ελλάδα που επί ηγεσίας του λυτρώθηκε από τα μνημόνια, έδιωξε το ΔΝΤ και θα πετάει μαζί και κάνα ξεροκόμματο ελεημοσύνης ευελπιστώντας να το αρπάξει κάποιος από αυτούς που πτώχευσαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανεβασμένες καταστάσεις...
Ωστόσο, τα... “εθνίκια και οι φασίστες” που παραδόξως αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα εξακολουθούν να τον αποδοκιμάζουν, όχι μόνο επειδή παρέδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, αλλά και γιατί την ξεπούλησε χωρίς να πάρει μία.
Κάπως έτσι θα πάμε στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές.
Κι έπειτα, ανάλογα το... μαύρισμα, ο... Ηγέτης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, με το μέγα διακύβευμα που θα του τριβελίζει το μυαλό να είναι το εξής: Να πάω διακοπές ως πρωθυπουργός με λίαρ τζετ ή ως τουρίστας με το πλοίο της γραμμής;
Και κάπου εκεί θα κλείσει η παρένθεση και θα μπει η ταφόπλακα στην αριστερά.
Αχ βρε... σύντροφε, τελικά δεν πιάνεις πουλιά στον αέρα...
Εμείς πάντως επιμένουμε, ο Αλαβάνος μπορεί ακόμη να... σώσει το παιχνίδι...
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά