Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Αποκάλυψη: Ανατρέπουν τον Τσίπρα την νύχτα των Εκλογών- Διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η βαριά ήττα που έρχεται

Θέμα ηγεσίας θα τεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση, που το βράδυ της 26 Μαΐου, στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ υποστεί στρατηγική ήττα από τη ΝΔ.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι αποφασισμένος να «εκτελέσει» πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα, ως υπεύθυνο της εκλογικής συντριβής, αλλά και της απομάκρυνσης του κόμματος από τις παραδοσιακές αριστερές αρχές.
Το αριστερό «συμβόλαιο» για το τέλος της εποχής Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπογραφεί, όχι μόνο από τον υπουργό Οικονομίας αλλά και από πλειάδα επιτελικών στελεχών της Κουμουνδούρου, όπως του γραμματέα του κόμματος Π. Σκουρλέτη του πρώην υπουργού Νικ. Φίλη αλλά και του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση.
Η προσχώρηση Βούτση στην «ομάδα» αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας, καθώς ο Βούτσης είναι παραδοσιακό στέλεχος της Αριστεράς, με ειδικό βάρος μέσα στο κόμμα.
Ο «τσάρος» της οικονομίας στις κατ’ ιδίαν επαφές του με τον Πρωθυπουργό έχει καταστήσει σαφές τις διαφωνίες του τόσο
σε οικονομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Ωστόσο, η «ομάδα» έκρινε ότι δεν είναι έντιμο πολιτικά να δημοσιοποιηθούν αυτή την περίοδο οι στρατηγικής σημασίας διαφωνίες τους και διαφορές τους με τη θεαματική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών για να «κτυπήσουν».
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέρριψε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να πάει στις Βρυξέλλες, ως ευρωβουλευτής και ως εκ τούτου η σύγκρουση γίνεται αμετάκλητη και μετωπική. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η «Κίνηση των 53», που δεν μπορεί να «χωνέψει» ακόμη τη μετάλλαξη Τσίπρα από το λιτό βίο στη «χλίδα» των πολυτελών θαλαμηγών και των πούρων.
Η πιθανή εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, νομιμοποιεί την «ομάδα ανατροπής» να ζητήσουν εξηγήσεις για τα αίτια της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «αποκαθήλωση» Τσίπρα ο οποίος εν μια νυκτί, θα μετατραπεί από το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης σε αδύναμο κρίκο, θα ξεκινήσει από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα πάνελ των τηλεοράσεων για το σχολιασμό των αποτελεσμάτων.
Εκεί, θα αρχίσουν να βαράνε τα «νταούλια» και  ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει τα «μαύρα μαντάτα» στο Μαξίμου, όπου θα παρακολουθεί ουσιαστικά την αντίστροφη μέτρηση της παραμονής του στην Εξουσία. Τα μηνύματα θα είναι καθαρά και το πιθανότερο είναι να ζητηθεί έκτακτο συνέδριο για να συζητηθούν τα αίτια της ήττας.
Το σχέδιο για την καθαίρεση του Πρωθυπουργού, έστω κι αν αυτό σημαίνει και πτώση της κυβέρνησης, έχει τεθεί  σε εφαρμογή, καθώς άπαντες στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι η πραγματική αριστερή συνιστώσα στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι δεν έχει μέλλον στο νέο σχεδιαζόμενο κόμμα Τσίπρα και έχουν αποφασίσει να «τελειώσουν» τον Τσίπρα ή να φύγουν οι ίδιοι.
Όλα αυτά που συντελούνται στο παρασκήνιο του κυβερνώντος κόμματος  είναι κοινό μυστικό, που έχει ωστόσο εξοργίσει τους λεγόμενους «Τσιπροφύλακες».
Οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Μιχάλης Καλογήρου, Έφη Αχτσιόγλου, Δημήτρης Λιάκος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η γενιά των σαραντάρηδων που αξιοποιήθηκε σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις και σε νευραλγικούς τομείς του κρατικού μηχανισμού, είναι η γραμμή κρούσης του Πρωθυπουργού, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να γλιτώσουν τον Τσίπρα από την «καρατόμηση».
Τα προαναφερόμενα στελέχη άλλωστε παίζουν και κομβικό ρόλο στην προώθηση του εγχειρήματος της Προοδευτικής Συμμαχίας, που είναι το όχημα για την πολιτική διάσωση του Αλέξη Τσίπρα, μετά την πιθανή εκλογική πανωλεθρία του.
Η μάχη «χαρακωμάτων», των δυο «στρατοπέδων» σε παρασκηνιακό επίπεδο βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό προκύπτει από τα πολλαπλά και «υπογάστρια» κτυπήματα που δέχεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από τον Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ουσιαστικά εξαναγκάστηκε να παραστεί στο Ζάππειο και να παρακολουθήσει δίπλα από τον Τσίπρα τις εξαγγελίες-παροχές, στο πλαίσιο της κακοστημένης  φιέστας που στήθηκε από το Μαξίμου.
Επίσης καθόλου τυχαία δεν είναι και η επίθεση από τις κρυφοκυβερνητικές εφημερίδες Δημοκρατία-Εστία, που δέχθηκε ο «τσάρος» της Οικονομίας. Στην  μεν "Δημοκρατία" ο Τσακαλώτος εμφανίσθηκε ως ο ηθικός αυτουργός της χυδαίας επιχείρησης εξαγοράς ψήφων μέσω των παροχών που ανακοίνωσε ο Τσίπρας, ενώ είναι γνωστό πως ο υπουργός Οικονομικών διαφωνούσε κάθετα με τέτοιου είδους παροχολογία.
Στην έτερη εφημερίδα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι το «μαύρο πρόβατο», που υπονομεύει, με αριστερές ραδιουργίες το λαϊκό παιδί της Κυψέλης για να τον διαδεχθεί στο «θρόνο» του.
Σε πολιτικό επίπεδο, εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου υπάρχει ένα χάσμα που χωρίζει την αριστερή συνιστώσα των Ευκλείδη Τσακαλώτου, της «Κίνησης των 53», του Π. Σκουρλέτη, του Ν. Φίλη και του Ν. Βούτση, με τη Σοσιαλδημοκρατική του Αλέξη Τσίπρα.
Στα σχέδια της πρώτης ομάδας περιλαμβάνεται ένα προσκλητήριο προς όλες τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς, για την συγκρότηση ενός κόμματος που θα βασίζεται σε ιδεολογικές αρχές που θα έχει στόχο την προστασία των λαϊκών συμφερόντων.
Το μεγάλο πάρτι στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από το βράδυ των εκλογών και ο μεγάλος πρωταγωνιστής- χαμένος αναμένεται να είναι ο Αλέξης Τσίπρας, που θα χρεωθεί τη βαριά ήττα του κόμματος του.
lykavitos.gr

12 σχόλια:

  1. Koνδυλοφορε μου με το αρθρο σου δεχνεις να εχεις μια πολλη βρώμικη φαντασία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για τη προδοσία θα πάει και φυλακή ο αγράμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατω από άλλο καθεστως,λογω της αθυροστομίας σου θα ησουν ο πρωτος που θα βαζαν μεσα για να καθαριζεις τη Καντινα τρεις φορες τη μερα λεβεντη μ~!!

      Διαγραφή
    2. γιατί οι σταλινοφασιστες δεν είναι καθεστώς ; παίξε αλλού εδώ είμαστε διαβασμένοι
      ΕΡΧΕΤΑΙ .....

      Διαγραφή
    3. Αμελετητο παπαγαλακι εισαι!
      Σκουζεις και κραζεις και τη γειτονεια τρομαζεις !!
      Καποτε όμως θα με θυμηθείς όταν καταλάβεις το τι κακο κανεις στη κοινωνια μας , πετοντας τη ψηφο σου σε γκαζοντενεκεδες κι αποβλεποντας μονο στα κατακρατούμενα δεκα εικοσαρικα !! Κριμα σου!!

      Διαγραφή
  3. Όλοι ασχολούνται με τα ποσοστά των εκλογών, και δεν αντιλαμβάνονται τις ετοιμασίες που κάνει ο γείτονας για ενα θερμό καλοκαίρι στο Αιγαίο που θα αλλάξει το υπάρχων καθεστώς εις βάρος της Ελλάδας.Η οικονομία της Τουρκίας είναι προ των πυλών του ΔΝΤ, η αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική του Ερντογάν τον έχει φέρει σε αδιέξοδα και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για την εφαρμογή του σχεδίου του, ενώ εμείς τη Κυριακή θα διαφωνούμε αν το 5% η το 7% είναι νίκη η ήττα, παραβλέποντας τη σίγουρη ήττα που έρχεται στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ -ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ

      Διαγραφή
  4. Όλα πιθανά πλέον, γιαυτό όταν ψηφίζουμε χρησιμοποιούμε και το μυαλό εκτός του χεριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο κ.ΠΟΛΑΚΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί σας ενοχλεί να έχουμε έναν γυφτοπρωθυπουργο ; Δεν σας καταλαβαίνω !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα δεν σε ενοχλεί ναχεις κυβερνητη έναν απογονο μιας κρατικοδίαιτης δυναστειας που ~για 100 + χρονια καταγινεται στη πολιτικη της Χωρας σου?? Αφρικανικη χωρα ειμαστε η ζουμε στη βυζαντινη εποχη?? Μελατα την ιστορια τους , τους ρολους τους στη πολιτικη της Χωρας σου , καλο θα σου κανει !!Συναμα ασε να περασει από το νιονιο σου ότι ο Κουλης με την εκλογη του θα ψηφισει σαν προεδρο της Ευρωπαπαικης Ενωσης τον Βέμπερ, έναν Βαυαρο δεξιοφρονο φωστηρα που κάθε τοσο καταφέρεται με γελοια επιχειρηματα κατά της Πατριδας σου! Σκεψου τι λες και τι κανεις !!

      Διαγραφή
    2. εσενα δεν σε ενοχλει να εχεις κυβερνητη εναν αγραμματο καταληψια απογονο εργολαβου της χούντας;

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά