Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Αλέξης Τσίπρας: Ένας Τελειωμένος Πανικόβλητος Ψεύτης

Εκτός ελέγχου και παντελώς πανικόβλητος για την βαριά ήττα που έρχεται και θα τον αποτελειώσει πολιτικά, εμφανίστηκε ο Τσίπρας στο (φιλικό όπως πάντα) τηλεοπτικό πλατό του Alpha.
Ο απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου (12 και σήμερα) επί της ουσίας επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του Τύπου για τις χλιδάτες διακοπές του στο σκάφος της Παναγοπούλου αλλά αποδέχτηκε και πως έτερος υπουργός της Κυβέρνησης «φιλοξενήθηκε» στο ίδιο σκάφος.
Σε ένα πρωτοφανές υβριστικό παραλήρημα του, επιτέθηκε με τον γνωστό χυδαίο και αγοραίο τρόπο που τον χαρακτηρίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και σε
ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης που δεν υπέκυψαν στους καθεστωτικούς εκβιασμούς του παρακράτους που ο ίδιος έχει στήσει.
Είναι προφανές πως οι μέρες του Τσίπρα είναι μετρημένες και πως τα δύσκολα για τον ίδιο θα αρχίσουν το βράδυ της 26ης Μαίου, όταν θα αμφισβητηθεί πλέον ανοιχτά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
lykavitos.gr

9 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ 400 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΦΑΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Φιλαρακι7-28-00
    ..,,mortui dicti (annis) diuturniores apparent“λεγαν οι Λατινοι,
    ..„οι γερμανοι μεταφραζοντας το,λενε ,- Die Totgesagten erweisen sich als die Langlebigeren,“ (an Jahren) länger besehenden“),
    Και οι Ελληνες παραφράζοντας τουτο λενε ,ότι είναι πεθαμενοι αποδείχθηκαν ότι είναι οι πιο μακροβιοι, επι λεξη, σαν οι ευλογημένοι με περισσοτερα χρονια ζωης .
    ΚΙ αυτό ισχυει για το πιο ωραιο , δυνατο κι αξιο παλλικαρι της Ελλαδος , τον Αλεξη Τσιπρα! Ετσι λοιπον μη χαιρεσαι πριν μακαρισεις το τελος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιπράκο, για να καταλάβεις πως τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, ήταν καλύτερα το 2014, διάβασε τον ακόλουθο μπακαλίστικο υπολογισμό και όχι του LSE. Έστω συνταξιούχος που το 2014 έπαιρνε 800 κύρια και 300 επικουρική, με το αφορολόγητο να είναι στα 12000 ευρώ και τις κρατήσεις υπέρ υγείας στο 4%, μόνο για την κύρια σύνταξη. Με αυτά τα δεδομένα είχε καθαρό ετήσιο εισόδημα 12636.48 ευρώ. Σήμερα ο ίδιος με 800 κύρια και 201 επικουρική, με το αφορολόγητο στα 8650 ευρώ και τις κρατήσεις υπέρ υγείας στο 6% για κύρια και επικουρική. Με αυτά τα δεδομένα έχει σήμερα καθαρό ετήσιο εισόδημα 10710.20 ευρώ. Εν συγκρίσει με το 2014 παίρνει 1926.28 ευρώ λιγότερα. Δηλαδή οι ψεύτες του έχετε πάρει και την 11η και την 12η σύνταξη. Αν υπολογίσουμε και την χασούρα που είχε, από την αύξηση του ΦΠΑ, την αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα από 0 και 10% στο 25%, την μείωση της επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης, την αύξηση του ρεύματος και την αύξηση του καλαθιού της νοικοκυράς, οι απώλειες είναι κατά πολύ μεγαλύτερες. Τώρα προκειμένου να τον δελεάσετε του δίνετε ένα 300ρι, αλλά και με αυτό οι απώλειες του συνταξιούχου είναι 1626.28 ευρώ τον χρόνο σε σχέση με το 2014. Στα 4 χρόνια λοιπόν του έχετε πάρει ρε απατεώνες, 1926.28Χ4=7705.12 ευρώ και του επιστρέφετε 300. Του πήρατε 25 και του επιστρέφετε 1. Όμως, ο κόσμος πλέον ξέρει πως, όταν αυτός που σου πήρε 25, σου επιστρέφει το ένα, απλώς θέλει να του δώσεις μια ακόμη ευκαιρία για να σου πάρει άλλα 25. Πάντως να ξέρετε πως για μας τους ετεροδημότες το προεκλογικό επίδομα είναι τα εισιτήρια μας για να πάμε να σας μαυρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα που φθανουν και παιρνεις και τα οσα παιρνεις φιλε μου!!
      Διοτι Θα μπορουσες σημερα να ησουν π. χ.στο επιπεδο αλβανων συνταχιουχων αν ο κ. Τσιπρας, που θελεις να μαυρισεις,δεν σε βασταγε στη Ευρωπη!
      Όμως, ο ευλογημένος Αλεξης τα καταφερε να σου ανεβασει τη συνταξη σου σε ένα αξιοπρεπες επιπεδο, αν και κληρονομησε από τους κυβερνοντας της ομαδας του Κουλη πριν το 2015 ένα δισβασταχτο χρεος από 280+ Ευρω. Ο Αλεξης επετελεσε ένα τιτανιο εργο στο μεσοδιάστημα. Επανεφερε το καραβι σε ηρεμα νερα ωστε
      να μπορεις σημερα να εισπρατεις αυτο το εισοδημα σου και συναμα να σου περεχει προοπτικες για ένα καλιτερο μελλον.
      Μη ξεχνας ότι η παραγωγικοτητα στο διαστημα που λεμε ειχε πατωσει, το εξαγωγικο εμποριο σχεδον συρικνωθει κλπ. και μονο η μαεστρια του Αλεξη και η καλη αξιοπιστη συνεργασια του με την Ευρωπη σαν σοβαρος και επαξιος συνομιλητής ηταν τα συμαντικωτερα ατου που βρισκόμαστε σημερα εδώ και μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξια το μελλον μας κατω από την ηγεσια μια νεας κυβερνησης του ταλαντουχου, μοναδικου και αξιοαγαπητου Αλεξη!!

      Διαγραφή
  4. Ουτε μια στο εκατομμυριο δεν θα χασει τις εκλογες λεει,ο τσιπρακος,εχει σιγουρα καποια πολυ δυνατα συμβολαια υπογεγραμενα,οπως των πρεσπων για παραδειγμα.Ελληνες το νου σας θα ξεπουλησει την Ελλαδα μας,μονο για την καρεκλα.Προσωπικα ανηκω στο Πασοκ,αλλα προτιμω ΝΔ απο τους αναρχοαπλητους,τους μαστουρωμενους,και τους προδοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρ Αλεξημου γιατι δεν δημοσιευεις τα σχολια μου??Εισαι με ολους εδω τοσο αθστηρος στη λογοκροισια? Πιστευαοτι η παλια εκεινη εποχη ξεπεραστηκε στον τοπο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι και όχι ρομπότ δεν είμαι όλη την ημέρα πάνω από ένα υπολογιστή ...μην είσαι τόσο σκληρός αν έγινε μια παράλειψη στα τόσα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Κυρ Βασιλη μου να συγχωρεις την ανυπομονησια μου!
      Συναμα δραττομαι την ευκαιρια να εκφρασω την απαγοητευση μου που δεν βρισκω το ονομα σου πουθενα στα δημοσιευθεντα ψηφοδελτια δημοτικων και περιφερειακων υποψηφιων! Καποτε νομιζω ότι ησουν πιο δραστήριος.
      Κριμα, διοτι ψαχνω να βρω ένα δυο ολοκληρωμενα προσωπα για να δωσω τους ψηφους μου!!

      Διαγραφή
    3. Είχα την ευκαιρία μου ...δυστυχώς στην εκλογή ισχύουν άλλα κριτήρια, γιαυτό την τοπική αυτοδιοίκηση θα την ελέγχουν άτομα χωρίς όραμα .

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά