Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Οι τάσεις της κοινής γνώμης 12 ημέρες πριν τις κάλπες (ποσοστά)

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως για τις τάσεις που διαμορφώνονται στην κοινή γνώμη ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Μια σειρά δημοσκοπήσεων που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες για λογαριασμό μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά από 38% έως 44%.
Όπως αντιλαμβάνεστε το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη εξασφαλίζει ισχυρή αυτοδύναμη πλειοψηφία στη νέα Βουλή με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν αυξομειώσεις και κινούνται από το 23% μέχρι το 27%.
Σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων που
προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις το πιθανότερο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία είναι 42% και για τον ΣΥΡΙΖΑ το 24%. Το ΚΙΝΑΛ εμφανίζει ανοδικές τάσεις και κινείται πάνω από τα όρια του 8%.
Το ΚΚΕ κρατάει το ποσοστό που εξασφάλισε στις ευρωεκλογές ενώ η Χρυσή Αυγή εμφανίζει αποσυσπείρωση.
Στην περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η τάση το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου θα εξασφαλίσει οριακά την είσοδό του στη Βουλή.
Αντίθετα ο Γιάννης Βαρουφάκης εμφανίζει δυναμική ειδικά στις νέες ηλικίες και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ακόμα και το 5%.
Τέλος το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου δίνει μάχη για την είσοδο στη Βουλή με τους δημοσκόπους να προβλέπουν θρίλερ το βράδυ των εκλογών αφού η Ελληνική Λύση κινείται από το 2,5% έως το 3,5%.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά