Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Δεκαεννιά και σήμερα!!!

Σύντροφε, μέχρι και με φουστανέλα να βγεις από το Μαξίμου και να κάνεις δηλώσεις... δεν γυρίζει. Η συντριβή είναι αναπόφευκτη και ο όψιμος πατριωτισμός που επέλεξες στο παρά πέντε, θα την εντείνει περισσότερο.
Ακόμη και την τελευταία στιγμή δεν θέλεις να απαλλαγείς από τις αυταπάτες και τις εμμονές σου.
Είναι δυνατόν να βαυκαλίζεσαι ότι υποδυόμενος τον... τουρκοφάγο θα ξεχάσει ο λαός τον εθνομηδενισμό σου;
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει ένα ρητό. Και στην περίπτωσή σου επιβεβαιώνεται πλήρως. Διότι την ώρα που θυμήθηκες να το παίξεις Κολοκοτρώνης συμπληρωνόταν ένας χρόνος από το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Που σημαίνει, ότι όσοι σε έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση, πέταγαν τις τηλεοράσεις από το μπαλκόνι, αδημονώντας να βρεθούν πάνω από την κάλπη για να σου εξηγήσουν τι εστί πατριωτισμός.
Σε περίπτωση που οι φωστήρες που σε συμβουλεύουν δεν σε έχουν ενημερώσει για τον αντίκτυπο της...
παπάτζας του ΚΥΣΕΑ, σε πληροφορούμε ότι ακόμη κι αυτοί που σκέφτονταν να πάνε για μπάνιο άλλαξαν άρδην γνώμη και κραυγάζουν... δεκαεννιά και σήμερα...
Δεκαεννιά και σήμερα, για να απαλλαγούν από την πιο άθλια κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.
Για να σου καταστήσουν σαφές ότι δεν παίζουν με τα εθνικά προσδοκώντας σε ψηφαλάκια, όταν Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειος μοιάζουν με μπαρουταποθήκη έτοιμη να τιναχτεί στον αέρα.
Για να σου πουν ότι μια φορά προδότης πάντα προδότης, και παρά τους ψευτοτσαμπουκάδες στα μεμέτια ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ την παράδοση, χωρίς ούτε μια τουφεκιά, της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Για να σε τιμωρήσουν για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που χαντάκωσαν τόσο το μέλλον τους όσο και των παιδιών τους.
Για να αποτρέψουν τον εγκλωβισμό του Μητσοτάκη που μηχανεύτηκες, μέσω του ναρκοπεδίου στην οικονομία και των ημετέρων - κομματόσκυλων που διόρισες τα οποία καρτερούν να τον πελεκήσουν με τις μπανανόφλουδες που θα του πετάνε.
Για να βάλουν τέλος μια και καλή στην μαδουροποίηση της χώρας. Είτε αυτή λέγεται σκευωρία της Novartis, είτε ευτελισμός των θεσμών, είτε μπαχαλοποίηση των αστικών κέντρων σε αγαστή συνεργασία με ψευτοαριστερούς προβοκάτορες, πράκτορες - τρομοκράτες και λοιπούς εγκληματίες, είτε αλισβερίσια με διαπλεκόμενους και διάφορους Μανόλο προς ενίσχυση των ταμείων για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Για να σε εκδικηθούν που ενώ καίγονταν 100 αθώες ψυχές, έκανες βόλτες με κότερα του άλλοτε εχθρικού κεφαλαίου, ενώ τα μαντρόσκυλά σου με ασύστολα ψεύδη επιχειρούσαν απεγνωσμένα να κρύψουν το ανείπωτο έγκλημα.
Για να τσακίσουν τον επίπλαστο αριστερό αλτρουισμό που κατάντησε την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, επειδή οι «εταίροι» δεν ήθελαν άλλα φτηνά εργατικά χέρια και σαν πιστό σκυλάκι ανέλαβες να τους λυτρώσεις από τα αδιέξοδά τους.
Δεκαεννιά και σήμερα... σύντροφε, δεκαεννιά και σήμερα!!!
ΥΓ. Σε συμβουλεύουμε να μην προβείς σε ανάλογες κινήσεις σαν την προχθεσινή, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να δεις τον... μισητό Μηστοτάκη με ποσοστά άνω του 40% κι εσένα κάτω του 20%. Εμείς πάντως σε προειδοποιήσαμε. Όχι τίποτε άλλο, θα σαλτάρεις πάλι και ο Κυριάκος μέσα στο λιοπύρι θα ψάχνει κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα του Μαξίμου.
antinews.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύβος ερρίφθη και δεν υπάρχει επιστροφή για τους κίβδηλους της Αριστεράς που
    διεσυραν τα οράματα και τις αξίες μιας μεγάλης παράταξης που με αγώνες και αίμα είχαν καθιερωθεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού.Η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και κρίμα που άνθρωποι στήθηκαν στο τοίχο, η άφησαν τα κόκαλα τους στα ξερονήσια για να μπορεί να τακτοποιεί η Τασία τη κόρη της, ο Βουτσης την πρώην η Δουρου τον σύντροφό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά