Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Η επιχείρηση «εξόντωσης» του Στουρνάρα

Εναν ογκωδέστατο φάκελο με στοιχεία για τον «ανελέητο και κυρίως βρώμικο» (όπως τον αποκαλεί) πόλεμο που δέχεται από το 2014 έχει ετοιμάσει ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας (φωτογραφία), και αν του ζητηθεί θα τον παραδώσει στην Εισαγγελία με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποδείξεις που συνιστούν την απόπειρα ηθικής και πολιτικής εξόντωσής του.
Ολο αυτό το διάστημα, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο γιος του ΕΑΜίτη (όπως ο ίδιος θύμισε στην «απολογία» του στη Βουλή με αφορμή το περιβόητο σκάνδαλο Novartis), δέχθηκε, όπως αναφέρουν οι συνεργάτες του,  «παράνομες καταδρομικές επιθέσεις, εισαγγελείς στην εταιρεία της συζύγου του, Λίνας Νικολοπούλου, ευθείες απειλές ότι θα τον τελειώσουν, ψεύτικες κατηγορίες που κατασκευάζονταν στα υπόγεια γνωστού Μεγάρου (σύμφωνα με μάρτυρα) και στέλνονταν για δημοσίευση σε γνωστή εφημερίδα που στήθηκε και λειτουργεί με παράνομα κεφάλαια (όχι μόνο επιχειρηματικά), εμπόδια στην άσκηση των καθηκόντων του, ακόμα και αστείες ιστορίες περί συνομιλιών του από…
κόκκινα τηλέφωνα και πολλά άλλα. Αλλά και παρανοϊκές αναρτήσεις του συμβούλου Τύπου του Πρωθυπουργού του τύπου «εμείς και οι άλλοι…»».
Το κορυφαίο δείγμα της ανεξάντλητης (όπως τη χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες του) σκευωρίας εναντίον του είναι η επιχείρηση εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση Νovartis και του δήθεν χρηματισμού του, από μάρτυρες που οι ίδιοι σε συζητήσεις τους τώρα αναιρούν ό,τι είχαν πει περιμένοντας να μιλήσουν μόλις η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και αλλάξει η ηγεσία της Δικαιοσύνης.
Οι αιτίες του πολέμου αυτού εναντίον του κεντρικού τραπεζίτη μπορούν να αναζητηθούν στο γεγονός ότι μερικοί στο Μαξίμου θεωρούσαν πως ο κ. Στουρνάρας είχε απώτερες πολιτικές βλέψεις, ότι δηλαδή σκόπευε να δημιουργήσει κεντροαριστερό κόμμα. Φαίνεται ότι κάποιοι λοιπόν θεώρησαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον εμπόδιζαν στην άσκηση των καθηκόντων του που είναι να διατηρήσει την ανεξαρτησία της Τράπεζα της Ελλάδος.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. Η εκδίκηση σερβίρεται σε ψυχρό πιάτο. Αυτοί έφυγαν, αυτός έμεινε γιατί δεν ήταν για τα δόντια τους ο γιος του Εαμίτη.Ο πατέρας του Στουρναρα αγωνίστηκε και εξορίστηκε για την Αριστερά για να μπορεί σήμερα ο Τσιπρας να συκοφαντεί το γιο του με τον ποιο άθλιο τρόπο.



    ς έμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά