Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Πάτε καλά στη ΝΔ; Τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που τα είδε «όλα καλά» στο Μάτι κάνατε γενικό γραμματέα;

Ώρες-ώρες δεν μπορώ να τους καταλάβω τους νεοδημοκράτες.
Βρέθηκαν στην εξουσία επειδή την έχασε ο Τσίπρας.
Και ένας από τους λόγους που την έχασαν ήταν ότι ο Τσίπρας και η παρέα του χειρίστηκαν με τρόπο επικίνδυνο και μαζί κυνικό την τραγωδία στο Μάτι.
Η κοινωνία δεν συγχώρεσε ποτέ στον Τσίπρα ότι χάθηκαν άνθρωποι λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, επειδή οι κρατικές υπηρεσίες δεν στάθηκαν στο ύψος την περιστάσεων.
Όπως και δεν συγχώρεσε ποτέ τα επικοινωνιακά κόλπα, τις συσκέψεις στην πυροσβεστική την ώρα που ήξεραν για νεκρούς, τις συνεντεύξεις των αρμοδίων υπουργών.
Ούτε συγχώρεσε ποτέ την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν μπόρεσε να χειριστεί την κατάσταση και είχε συμβολή στον τραγικό απολογισμό.
Γιατί δεν ξεχνάμε το χάος, την απουσία σαφών οδηγιών, την
άγνοια της έκτασης της καταστροφής, τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων και ανθρώπων στην επικίνδυνη ζώνη.
Και ένας από τους ανθρώπους που δεν συγχώρεσε η ελληνική κοινωνία ήταν ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Ήταν αυτός που τότε είχε δηλώσει «Είμαι περήφανος για τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Έκαναν εξαιρετική δουλειά».
Ήταν η περίφημη συνέντευξη Τόσκα και Τζανακόπουλου, μαζί με τους αρχηγούς της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, που εξελίχθηκε σε πρωτοφανή εμπαιγμός των νεκρών και των κατοίκων της περιοχής, αφού ο  βασικός σκοπός ήταν ότι «όλα έγιναν όπως έπρεπε» και απέδωσαν την ευθύνη στον άνεμο και τους εμπρηστές.
Θυμούνται στη ΝΔ την κατακραυγή που ξέσπασε τότε για αυτή την συνέντευξη, που ήταν τόση που ανάγκασε τελικά και την κυβέρνηση να «ξηλώσει» τον αρχηγό της ΕΛΑΣ όπως και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής;
Το να έρχεται τώρα και μια νέα κυβέρνηση και να τον κάνει γενικό γραμματέα στο υπουργείο Προστασίας Πολίτη έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το λαϊκό αίσθημα.
Δεν είναι καλά σημάδια αυτά.
Λευτ. Χαραλαμπόπουλος-in.gr

4 σχόλια:

  1. Χρειάζεται σαφή και ξεκάθαρη εξήγηση από τη Ν.Δ. Έμμεσα γίνεται συνυπευθηνη στο ΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην εισαι ¨αφελης¨ 07.30, δεν εχω τιποτα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο αλλα οι τσακωμοι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και γενικα της αριστερας είναι για τα ματια του κοσμου και όχι μονο τωρα αλλα ανέκαθεν. Στοχος τους....η διαλυση το Πασοκ που εν μερη το καταφεραν με την βοηθεια το ¨Σοφου" Λαου αλλα κυριως των ιδιων των Πασοκων. Ουτε διαδηλώσεις ουτε Παλτειες ουτε κρεμμαλες θα ξαναδείς, σου το υπογραφω, δεν υπαρχει τετοια αναγκαιωτητα , σκοπος εξετελεσθη. Περιμενε, εχε υπομονή και θα δεις πολλα ακομη...

      Διαγραφή
  2. Σημερα το 60% των ψηφοφορων του ΠΑΣΟΚ εχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ και οπωσδηποτε θα αποτελέσει τον πυρήνα του νεου κομματος του Τσιπρα. Να αναμένεις μετακομίσεις αριθμου βουλευτων του ΚΙΝΑΛ στο Συριζα οταν θα γίνει η ματάλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα διασωθεί και μάλλον θα ενσωματωθεί στο νεο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EEST, θα γίνει του βολέματος το κάγκελο. Και τα ποντίκια στα πλοία το ίδιο κάνουν όταν το πλοίο....

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά