Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ο «Ανθρωπάκος» του Πολάκη έπιασε δουλειά

Μέχρι πρότινος η εντύπωση που μας έδινε ο υπουργός Υγείας του Τσίπρα, γιατί επί της ουσίας ο Ξανθός ήταν διακοσμητικός- είναι ότι πρόκειται για έναν ανάγωγο και αστείο τύπο ο οποίος κάλυπτε την ανεπάρκεια του στο τομέα που του ανατέθηκε με φαιδρά σχόλια στο Facebook. Από σήμερα ο Παύλος Πολάκης, ο «αψύς» αλλά κατά τα λοιπά… καλός άνθρωπος κατά το Τσίπρα, εκτός από αστείος είναι και θλιβερός. Τόσο ώστε να κάνει… χιούμορ, αντίστοιχο της παιδείας του και του μορφωτικού του επιπέδου(το πτυχίο της Ιατρικής δεν τον κάνει και μορφωμένο), υπονοώντας ότι ο πρωθυπουργός… έλκει τις φυσικές καταστροφές. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Υπομονή, ένα τσουνάμι,μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετωριτη έμεινε…. Πυρκαγιά ,χαλαζόπτωση,πλημμύρα και σεισμός έγιναν …. γρήγορα
ΥΓ ο λοιμός και ο λιμός έπονται του κύκλου των φυσικών φαινομένων…
Υγ2 μερικές φωτό απο το “γλέντι που γινεται στο δίκτυο …»

Είναι προφανές ότι ο Παύλος Πολάκης δεν έχει το ειδικό βάρος ώστε να τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Έχει ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί ανάλογου διανοητικού επιπέδου και το προνόμιο να είναι ο αποκλειστικός διασκεδαστής του Τσίπρα. Ωστόσο, λέξη προς λέξη το σχόλιο του, επιβεβαιώνει ότι μέσα σ’ αυτό το πληθωρικό κορμί κρύβεται ένας μικρός ανθρωπάκος. Όπως αυτός του Βίλχελμ Ράϊχ.
Easy Writer-https://tomanifesto.gr

2 σχόλια:

  1. 'Η, όπως λέει και το λαϊκό άσμα:
    ανθρωπάκι ήταν πάντα
    κι ανθρωπάκι έμεινε.
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πολάκης του Αλέξη ή ο Αλέξης του Πολάκη. Πρωτοφανή πράγματα για το ηθος της Ελληνικής πολιτικής. Υβριστές με ποταπό πολιτικό ήθος απαξιώνουν τα πάντα. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για το Κυριάκο να κάνει τη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά