Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Πελασγιακός -ΑΕΝ Άμπλιανης 2-2

Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ στο γήπεδο της Πελασγίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πελασγιακός και η ΑΕΝΑστο ισόπαλο με 2-2 αποτέλεσμα. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με εναλλαγή στο  δύο ομάδες ικανοποίησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.Η νεοφώτιστη ομάδα της ΑΕΝΑ  μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Φθιώτιδας επανήλθε στους αγωνιστικούςχώρους. Στο 13’ ο Σκαρμούτσος θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους αλλά στο 34’ο Τσαμαδιάς θα ισοφαρίσει για τηνΑΕΝΑ. Λίγο πριν τη λήξη του
ημιχρόνου ο Ρουμπής θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα της ΑΕΝΑ με 1-2 σκορ με το οποίο έλη-ξε το ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως και με το καλημέρα, στο 53’ ο Σκαρμούτσος θα ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γ. Ξηρομερίτης με βοηθούς του τους Β. Καρανικόλα και Κ. Δαουκλιώτη.
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σίμος)Σκούρας, Μπερτσιμάς (46’ Κουλλάφι), Σιμπέλι,Πρεμέτης, Κίτσιος, Τσαούσης, Σκαρμούτσος, Παπαστάθης (71’ Ράπτης Α), Σκεμπές,Ράπτης, Κυπαρίσσης.
ΑΕΝΑ: Λαθούρης, Κάλλος, Παρούσης (79’Μπεσλεμές), Τσαμαδιάς, Τσέλιος, Τσιώλης,Καλύβας, Ντούλας, Ρουμπής, Παπακώστας, Κωνσταντακόπουλος (76’ Δονούλης)
εφ. σέντρα
φωτο official page Πελασγιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά