Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ο απόλυτος εξευτελισμός - Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας θέλει τουρκική την Κύπρο και τη Β. Ελλάδα μέχρι την Κατερίνη

Την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ουγγαρία, το Ναχιτσεβάν, το Πακιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν και τη Μογγολία περιλαμβάνει ο προκλητικός χάρτης που δημοσιεύει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος αναφέρεται σε τουρκικές «Ηνωμένες Πολιτείες». 
Στους τρεις χάρτες που δημοσιοποιεί, περιλαμβάνεται (στην Τουρκία) και ολόκληρη η Κύπρος, αλλά και το Αιγαίο, η Θράκη, η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη, το Καστελόριζο, κάτι που παραπέμπει προφανώς στο δόγμα του νεο-οθωμανισμού. Όπως διαλαλεί, το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία ενώνουν τους Τούρκους, μπαίνοντας σε ενιαίο νόμισμα, συγκροτώντας τον «ισλαμικό στρατό» και δημιουργώντας ενότητα σε εμπορικούς και πολιτιστικούς τομείς. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την προκλητική φαντασίωση του Ακάρ, μέρος των
τουρκικών Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι και το Πακιστάν και η… Ουγγαρία.
Όλα αυτά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία, αλλά και η κατάφωρη αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ.
 Πηγή: Philenews

3 σχόλια:

  1. Οι Τούρκοι ανεβάζουν στο Τουιτερ πάλι κομμένα κεφάλια Κούρδων, κι εμείς έχουμε σύμφωνα με τον Τσίπρα Μη Σύνορα και θητεία της πλάκας . Θα σφραγίσουμε επιτέλους τα σύνορα, θα αυξήσουμε την θητεία στους 18 μήνες για άνδρες-γυναίκες ή απλώς περιμένουμε την σειρά μας μέχρι να αρχίσουν οι αποκεφαλισμοί στη Λέσβο και στις Σέρρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο σου φταιει ο κ. Τσιπρας για τη χρεοκοπια, την μειωση της αμυνας μας και για ο,τι άλλο στραβο θεωρει η γκλαβα σου ότι μπορει να το επιριψει στη τελευταια κυβερνηση, που διεσωσαι τη Χωρα μας από τον αφανισμο, λογω της ανικανότητας των κυβερνησεων της ΝΔουλας,θα υπαρχει πρόβλημα για μονιασμενη εθνικη αναταση!!
    Παυστε να καταφέρεσθε κατά του Αλεξη και κυταχτε τα χαλια και την ανυμπορια σας τσιρακια της ΝΔουλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τούρκοι θα αλώσουν την Ευρώπη ΚΑΙ στρατιωτικά, ΚΑΙ δημογραφικά. Οι γραφειοκράτες βεβαίως στις Βρυξέλλες απολαμβάνουν άλλον ένα ξένοιαστο απόγευμα...Όσο για τους νεοέλληνες, έχει GNTM και τουρκοσήριαλ, έχουν και τους απάτριδες του συριζα δεν ευκαιρούν να ασχοληθούν με τέτοιες λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά