Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Δημοτικό συμβούλιο

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Δημοτικό συμβούλιο της Τ.Ε Πελασγίας σε πλήρη απαρτία με πολλά και διάφορα σοβαρά θέματα.
Παρακολούθησα όλη τη διαδικασία και τα συμπεράσματα από τις τοποθετήσεις των μελών είναι επιεικώς απογοητευτικά για τη κεντρική διοίκηση.
Δυο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους  για ένα αδιευκρίνιστο λόγο  δεν τους έχουν παραχωρηθεί τα κλειδιά του Δημαρχείου  και αναγκάζονται να εισέρχονται από την πάνω είσοδο και όχι από την κεντρική.
Το θέμα έχει επανειλημμένα τεθεί στους Αντιδημάρχους και στην νυν Δήμαρχο χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 
Άλλο σοβαρό θέμα ήταν η υπόθεση του ΚΑΠΗ Πελασγίας που ενώ υπάρχει ένα
καταστατικό από την ίδρυση του το 1999 που όριζε ότι ο Δήμος έπρεπε να χρηματοδοτεί το ΚΑΠΗ με 14.000 ευρώ ετησίως κανείς δεν γνωρίζει να πει με βεβαιότητα τι έχει συμβεί όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Για το θέμα αυτό καθώς και για τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην Δήμου Πελασγίας αποφασίστηκε  να ζητηθούν διευκρινίσεις.
Καλό θα είναι η Δήμαρχος να σκύψει λίγο και να ακούσει για τα συσσωρευμένα προβλήματα  πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη.
Το παρήγορο  για τον τόπο μας είναι ότι όλα τα μέλη του τοπικού Δημοτικού συμβουλίου είναι ενωμένα σαν μια γροθιά για την διεκδίκηση των αιτημάτων τους ανεξάρτητα από τον συνδυασμό που εκλέχτηκαν έτοιμα να προσφέρουν για το κοινό καλό.

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι΅θελει να πει ο ποιητης , ιδιαιτερα με το ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!!?
      Πεστο πιο λιανα να σε καταλάβουμε !!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά