Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Από τη Δημοκρατική Παράταξη θα τη «βρείτε» κύριε Τσίπρα…

Από τη Δημοκρατική Παράταξη θα τη «βρείτε» κύριε Τσίπρα, όχι από τη Δεξιά. Όπως τη «βρήκαν», από τη Δημοκρατική Παράταξη και οι πρόγονοί σας. Τότε που, μειοψηφία όντες, ήθελαν να καταλάβουν την εξουσία με τη βία.
Βρήκαν τη σθεναρή αντίσταση του λαού με το Γεώργιο Παπανδρέου και το Θεμιστοκλή Σοφούλη αργότερα.
Έκτοτε, μέσα στο κοινωνικό περιθώριο, στο οποίο περιορίστηκε η ριζοσπαστική (κομμουνιστογενής αριστερά), δεν έπαψε να είναι μια κινηματική και ταραχοποιός μειοψηφία, μια μειοψηφία της άρνησης της ανυπακοής της απόλυτης αμφισβήτησης της προόδου, κόντρα στους νόμους της εξέλιξης στα πλαίσια του Κοινοβουλευτισμού. Αμφισβητίες του μέτρου, άλλοτε λαϊκιστες και άλλοτε χαμαιλέοντες, και πάντοτε συντηρητικοί.
Δεκαετίες τώρα, ως θλιβερή μειοψηφία στα

Πανεπιστήμια, αρνείστε τις δημοκρατικές διαδικασίες και θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, με καταλήψεις σε βάρος της πλειοψηφίας.
Πάντοτε επιδιώκετε κλίμα ανωμαλίας. Το ήπιο κλίμα δεν σας σηκώνει.
Ο λαός όμως, σας έχει πλέον καταλάβει και μέρα με τη μέρα, σας γυρίζει την πλάτη. Είστε ιδεοληπτικοί, ανειλικρινείς, υποκριτές, δεν έχετε ορθό λόγο, ούτε ίσιο παΐδι. Ποτέ δεν είχατε. Γι’ αυτό πολιτεύεστε με το φερετζέ της υποκρισίας.
*
Για να επανέλθουμε, όμως, στην αρχική μας σκέψη: Λέγαμε, ότι η Δημοκρατική Παράταξη, δεν σας επέτρεψε να καταλάβετε το κράτος βίαια.
Από την ίδια, τη Δημοκρατική Παράταξη θα το «βρείτε» και τώρα, όχι όμως φυσικά με βία, αλλά με τους κανόνες της Δημοκρατίας. Θα μαθαίνει ο λαός ποιοί είστε. Ο λαός τον οποίο παγιδέψατε με την προπαγάνδα, θα σας φέρει και πάλι στο 4%.Και θα μείνετε με τους ΡαγγουσοΜαριλιζοΤζουμακοΜπίστηδες.
Η τετραετής διακυβέρνηση της χώρας από εσάς και την παρέα σας, κ. Τσίπρα, ανέδειξε μέσα από τα σπλάχνα σας, μια νέα οικονομικοπολιτική elite. Μετά τη δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες», φάνηκε ο αδικαιολόγητος πλουτισμός της. Παράλληλα, με τον προκλητικό πλουτισμό, απέδειξε αυτή η elite ότι πούλησε την ψυχή της, τη μάνα της και τις θυσίες των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.
Κατά τα άλλα, το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς, αποδείχθηκε φύλλο συκής.
Με αυτό θα πορευτείτε.
ΥΓ: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κίνημα Αλλαγής, και η Κίνηση ’81, είναι σκληρά για να πεθάνουν.
Παναγιώτης N. Κρητικός
Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, και π. Αντιπρόεδρος της Βουλής.

 http://www.tokarfi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά