Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ραγκούσης, ο σκύλος και η πίτα με την… πένα του Παπαχρήστου

Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Ραγκούσης στην στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα. Ο γνωστός δημοσιογράφος «αναδεικνύει» την προσπάθεια του πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου να αναδειχθεί στην εσωκομματική ιεραρχία του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως «δεν λέω κάτι καινούργιο, ούτε τον καρφώνω στον Τσίπρα – τα γνωρίζει άλλωστε ο αρχηγός, έχει την πονηρία και τα πιάνει κάτι τέτοια…».
Αφορμή για τον Γιώργο Παπαχρήστου στάθηκε το «δεν ξέρω τίποτα, αλλά κάτι άλλο ήθελε να πει» που απάντησε ο Ραγκούσης ερωτώμενος για την δήλωση Σκουρλέτη με την οποία χαρακτήριζε τοξικό τον Γιώργο Παπανδρέου.
«Τι μας είπε το παριανό αγόρι; Ότι αυτό που όλοι ακούσαμε, τον Σκουρλέτη να αποκαλεί τον Γιώργο Τοξικό άτομο και ως
εκ τούτου δεν θα τον προτείνουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν είναι ακριβώς από πού νομίζαμε. Τον αποκάλεσε μεν τοξικό αλλά δεν το εννοούσε με την κακή έννοια. Όχι. Τρυφερά το εκστόμισε. Πάλι καλά δηλαδή που δεν είπε (ο Σκουρλέτης) δεν θα στηρίξουμε τον Παπανδρέου γιατί, μωρέ να, δεν το πρόσεξε και είναι λιγουλάκι, τόσο σα, τοξικούλης!» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαχρήστου.
Επισημαίνει δε το αυτονόητο: πως ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε ο Σκουρλέτης στην πραγματικότητα δεν ήταν του Σκουρλέτη αλλά εκείνος την δημοσιοποίησε. «Προφανώς έγινε συζήτηση και με Τσίπρα σε κάποιο επίπεδο, πιθανόν και στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διεύρυνση και απορρίφθηκε με το ίδιο σκεπτικό, της τοξικότητας» συμπεραίνει ο γνωστός δημοσιογράφος.
Ο Γιάννης πάλι στην προσπάθειά του να κρατήσει ισορροπίες εκτίμησε πως «δεν νομίζω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή» υποστήριξε έχοντας πριν ξεκαθαρίσει πως δεν γνωρίζει τη δήλωση…
tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά