Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Πελάτης του Μητσοτάκη ο Τσίπρας

Στο μεγαλύτερο «βαρίδι» της Κεντροαριστεράς, αποδεικνύεται ο πολιτικά τοξικός Τσίπρας. 

Ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές και με την κρίση του κορωνοιού να δημιουργεί ζητήματα για το Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας, δημοσκοπικά ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ σε κάθε ευκαιρία από την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τοξικό αρχηγό του δεν υφίσταται πια καμιά φτηνή δικαιολογία, αφού το «ψεκασμένο» παραμύθι πως τάχατες...η διαπλοκή , οι καναλάρχες και το σύστημα «σπρώχνουν» τον Μητσοτάκη και κονταίνουν τον Τσίπρα δεν το μασάνε πλέον ούτε και οι… κατσίκες πέριξ της Κουμουνδούρου.
Η δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, η απουσία στρατηγικής και ο εσωκομματικός εμφύλιος, καθιστούν τον Αλέξη Τσίπρα όμηρο των νεοσταλινικών οχετών.
Αντί για προτάσεις ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει άθλιες επιχειρήσεις και νεοκομμουνιστικά μανιφέστα από τον Καρτερό και βεβαίως τα γνωστά σόου του Παύλου Πολάκη.
Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα περιθωριακό κόμμα που δεν έχει σχέση με την κοινωνία είναι πλέον γεγονός.
Γι΄ αυτό οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τις επιρροές του, όπως εξήγησε κορυφαίος επικοινωνιολόγος που εκλήθη στην Κουμουνδούρου για να ερμηνεύσει το πως γίνεται ένα κόμμα της αντιπολίτευσης να αιμορραγεί διαρκώς σε ποσοστά.

https://emprosdrama.blogspot.com
 

24 σχόλια:

  1. Ενα γελοιο αρθρο με μηδενικο περιεχομενο και αποκλειστικo σκοπο/ταση να προσβαλλει,να καταστρεψει, να αφανισει, να διαλυσει/fisilieren τον Αλεξη, παρμενο απο τη προπαγανδα τοu Αδολφου στο 3-το Ραιχ!!!
    Του αξιζει εν γερο διπλο ουστ ουστ και τιποτα περισσοτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γιαλαντζι αριστερος μας φορτωσε τον Μητσοτακη για καμμια δεκαετια τον αφηνουν οι αλλοι ακομη αρχηγο γιατι ειναι ολοι τους ρεταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα, λέγοντας δήθεν ότι έχει εξασφαλίσει -και μάλιστα δωρεάν- ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. " Τσίπρας 02/11/2020.
    Σήμερα 27/12/2020 θα πάει να εμβολιαστεί. Αυτός ο αναίσχυντος άνθρωπος με ψέματα και ίντριγκες κυβέρνησε μια χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχε ποτε ο μπαμπας του Κουλη να κανει με τους Ναζι; Απλα ρωτω γιατι καποτε ειχε κυκλοφορησει παλια φωτογραφια σε αθηναικη εφημεριδα να σολατσαρει με δαυτους!!

      Διαγραφή
  4. Ο Τσίπρας ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Εξάλλου δε θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός γιατί από τη μια και μοναδική φορά που ήταν κατάλαβε ότι δε μπορεί να κυβερνήσει μια χώρα. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτή τη θέση μπορεί να τα καταφέρει. Ξέρει να πετάει παιδιάστικες επαναστατικές ατάκες από τότε που ήταν πρόεδρος στο 15μελες μαθητικό συμβούλιο και τον έβγαζαν στα κανάλια κάτι δεινόσαυροι της δημοσιογραφίας όπως η Παναγιωταρέα και τώρα ο Παπαδάκης. Ακροατές και χειροκροτητες θέλει να έχει τους οποίους μπορεί να ξεγελαει και να κουμαντάρει. Τους σκεπτόμενους δεν τους αντέχει γιατι θα βρει αντίλογο από αυτούς και θα πρέπει να κάνει συζήτηση μαζί τους και αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Δεν μπορεί να συζητήσει, μπορεί μόνο να συνθηματολογησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .. τα πιστευεις τα οσα αραδειαζεις; Για περνα απο καποιον γιατρο μετα τις γιορτες
      καλο θα σου κανει !!
      Kι οσο για τη Παναγιωταρέα και τώρα τοn Παπαδάκη συμφωνω, ηταν κι εθναικαρκινωμα για την Ελλαδα και οι δυο!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 1:08:00. Δεν με ξέρεις για να μιλάς για γιατρούς. Έχεις δικαίωμα να μη συμφωνείς με το σχόλιο μου. Έχεις υποχρέωση να ζητήσεις συγνώμη.

      Διαγραφή
    3. Συγνωμην φιλε μου Κυριακή, 4:04:00 μ.μ. EET, δεν θελω να σου συμβει καποιο καρδιακο ατυχημα χρονιαρες μερες!!Καλο θα κανεις να ζητησεις και συ συγνωμην απο τον Αλεξη,διοτι δεν μπορει να υποβιβαζεις ετσι εναν απο τους πιο αξιολογοτερους πρωθυπουργους μας στα μεταπολεμικα χρονια της πατριδας σου, οσο μαγκας και νασαι!!

      Διαγραφή
  5. η σκατοψυχια των Συριζαίων παρουσιάζουν γεωμετρική αύξηση αποτέλεσμα της ανυπαρξίας αντιπολιτευτικού λόγου από τον άχαστο του Σουνίου σε συνδυασμό με την αλητεία που εκ φύσεως κουβαλάνε μέσα στη ψυχή τους!Ο Πολακισμός είναι μέσα τους, σε όλο το κόμμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δουλεια εχεις ωρε φουκατα κακομοιρη ~συ με τον Κουλη;
      Αυτος εναι αρχουμενη ταξη, εχει βουνα και βιλαετια,αμπελια στις πλαγιες και σπιτια στο Βουκουρεστη, υπεράκτιες (Offshore) εταιρείες της κυριας του,... εσυ ανηκεις σε αλλο στερεωμα !! Ειδες ποτε καπιταλιστη οικογενειοκρατη να κυβερνα ευρωπαικο κρατος; Παρε παραδειγμα Αυστρια , Ιταλια , γερμανια...!Ασε να σε κυβερνησει ενα παιδι σαν και σενα και μενα , ζυμωμενο με τη κανταντια μας , τα ονειρα μας , τον αγωνα μας ...! Αυτοι μαθαν το παιχνιδι απο γενεσημιου τους, τις φασκιες τους και δεν το εγκαταλειπουν, ακομα δεν το καταλαβες ....! Που γαμοτου! Τι αλλο να πω!! Εκανε η Μερκελ στα 15 χρονια κυερνηση της λεπτα; Αφισαν ο Σμιτ η ο Κολ, η ο Μπραντ περιουσιες πισω στα παιδια τους; Ειχαν αυτοι γυναικες με υπερποντιες εταιρειες .....!!Αμερικη αλα Τραμπ ειναι η Ελλαδα μας ;

      Διαγραφή
  6. Αμορφωτε 2:000:000 τα λεπτά είναι μονάδα χρόνου, μήπως ήθελες να πεις λεφτά?
    Όσο για τα σχόλια σου και απόψεις άνευ σχολίων δεν αξίζει να αντιπαρατίθεται κανείς στις ασυναρτησίες σου, μάλλον ως γραφικός εκλαμβάνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου καθεσαι βαθεια ε; ΓΚαναζ κρεμα κανει καλο τετοιες ωρες !

      Διαγραφή
  7. Το να χλευαζουν οι περισσότεροι εδώ τον τσιπρα και να αποθεωνουν το μητσοτακη, είναι η απόδειξη ότι τελικά στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρή - λογική πολιτική σκέψη και κρίση, απλά είμαστε απαγκιστρωμενοι στις πολιτικές ιδεοληψίες-συμφεροντοληψιες του κακού παρελθόντος των προγόνων των εκάστοτε οικογενειών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνυπογραφω το σχολιο σου! Θεωρω, οτι εισαι ατομο υψηλης ποιοτητας και επιπεδου, με σωστες γνώσεις κι αντιλήψεις!!Εχεις καταλαβει απολυτα που παταμε και που βρησκομαστε!!Καλες γιορτες!

      Διαγραφή
    2. Ψάξε στο λεξικό τη σημασία της λέξης απαγκιστρωμένος!

      Διαγραφή
    3. Ας υποθέσουμε πως είμαστε απαγκιστρωμένοι, έχουμε γλυτώσει- ξεφύγει δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση.Σήμερα έμαθα πως αυτό είναι κακό κι έπρεπε να παραμείνουμε αγκιστρωμένοι.
      Σε τέτοιους συμβουλάτορες, εγώ λέω ευχαριστώ δεν θα πάρω:). Γ.Κ.

      Διαγραφή
    4. Εισαι βλητο γνησιο, μια οχια και συναμα ενα ανιστοριτο χαμηνι φιλε μου και να με συμπαθας τουτες τις αγιες μερες ! Ο Καλατζης της ΕΡΕ και ο Ευταξιας προς γνωσην σου τρελλαρα, που καθομαι και κουβεντιαζω μαζι σου,παιρναν τα χρονια του 1950/6ο στη Φθιωτηδα 30 000/40 000 ψηφους με την ΕΡΕ του Παπαγου και Καραμανλη. Ολοι οι χωραφυλακοι, τα παιδια των αγωνιστων με καλα φροηματα, ηταν κουμπαρακια του Καλαντζη, που ειχε παρασταθει κουμπαρος σε χιλιαδες αγροτες , κοντα στους 4000/5000 κι σ`εναν απ~αυτους και στη δικη μου ευρητερη οικογενεια!!Οταν λεει απαγκιστρωμενοι μπορει να εννοει και εμενα, οπως το ενοησα εγω, που ενω για χρονια πηγαιναμε στο κουμπαρο μονοκουκι διοτι περιμεναμε καποια ωφελη, καποτεσαν μορφωθηκαμε και καταλαβαμε τη σαπηλα, το καταστημενο, την αδικια και παρανομοια, αποκτησαμε υγεια εκτιμηση για το πολιτικο μας συστημα απογκιστρωθηκαμε! Παμε μπροστα να δημιουργησουμε/ να αφισουμε στα παιδια μας μια δημοκρατικη Ελλαδα , στεργιωμεη στις ικανοτητες και το δικαιο και οχι στα συμφεροτα και τα επιδωματα μεσου του κουμπαρου κλπ.!!Ετσι απογκεστρωθηκαμε εμεις σαν οικογενεια , οπως αλλοι απογκεστρωθηκαν απο αριστερους κλπ..Αιντε και πηγαινε τωρα να πατησεις κανεναν στο σβερκο!!!

      Διαγραφή
    5. Σου θυμίζω:
      Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
      Από στόματος κοράκου κρα θα ακούσεις.
      Τούτες τις άγιες μέρες εμφανίζονται κι οι καλικάντζαροι.
      Οι ''παρακατιανοί'' ούτε έχουν φίλους ούτε συμπαθούν τους κατά φαντασίαν γαλαζοαίματους μισάνθρωπους νταήδες που απειλούν ή χειροκροτούν όσους απειλούν. Γ.Κ.

      Διαγραφή
  8. Παιδιά μπλέξαμε τις πετονιές. Αν αντιλαμβάνομαι
    σωστά απογκιστρωθηκαμε από το Τσίπρα και τώρα είμαστε αγκιστρωμενοι με το Μητσοτάκη. Κατά τη γνώμη μη μου σωστά πράξαμε. Βέβαια πάντοτε θα αιωρείται ο πέλεκυς της απαγκίστρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑνώνυμοςΔευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 10:50:00 π.μ. EET και Γ. Κ. έχετε πολύ πλάκα που ψάχνετε ένα κάτι τις λαθάκι για να μειώσετε η να πείτε κάποια ειρωνεία προς κάποιον που προφανώς δεν μπορείτε να τον αντιμετώπισετε με τη δύναμη του λόγου, και της αλήθειας βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση αυτό είναι στοιχείο της ηθικής την οποία ίσως διαθέτετε η της τάξης στην οποία πιστεύετε ότι ανήκετε, δε πειράζει οποίος δεν κάνει λάθη δεν κάνει τίποτα.. Σαφώς και έκανα λάθος και ήθελα να γράψω αγκιστρωμενος - εξαρτημένος, ευχαριστώ για τη διόρθωση και χαίρομαι που ήταν το μόνο λάθος που μου προσαψατε στο σχόλιο μου, αφού προφανώς δεν βρήκατε κάτι άλλο επιληψιμο στη κρίση μου, κάτι που σημαίνει ότι έχω δίκαιο σε αυτό που είπα και προφανώς περιλαμβάνει και εσάς τους ιδιους που δε το αμφισβήτησατε άρα το αποδέχεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά το κραυγαλέο λάθος σου που σου επισημάναμε θα έπρεπε να αρκεστείς στις ευχαριστίες σου κι όχι να συνεχίζεις να μας μιλάς μειωτικά πως δεν έχουμε σοβαρή σκέψη και κρίση επειδή κράζουμε τον ''άχαστο'' για σας.
    Ενοχλήθηκες δήθεν από την κάποια ειρωνεία κι όχι από τον οχετό που ανέλαβε την υπεράσπισή σου; Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γ.Κ. Συνεχίζεις να επαναλαμβανεις ένα λάθος το οποίο έγινε πάνω στον ειρμό του λόγου μου, αποφεύγεις να κρίνεις οτιδήποτε άλλο στο σχόλιο που έκανα, προσπαθείς απλά να αποπροσανατολισεις στοχεύοντας σε ένα απλό λάθος, αλλά δείχνεις αδυναμία πολιτικής ορθότητας, δεν απαντάς στην ουσία απλά δίνεις ερασιτεχνικους χαρακτηρισμους αγέλης, όπως αχαστος, τα ΜΜΕ σου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά ίσως, καλό είναι να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, ο καθένας κρίνεται από το έργο του στη πολιτική, εγώ αυτό βλέπω αυτό κρίνω, μακάρι επί μητσοτακη να μειωθεί η ανεργία, να δοθούν αυξησεις στο βασικό μισθό για τους εργαζόμενους, να δοθεί 13ος μισθός στους συνταξιούχους όπως αυτά δόθηκαν επί τσιπρα, η Ελλάδα από έργα και πράξεις έχει ανάγκη, να χτιστεί ένα αύριο καλύτερο και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά αυτό πρέπει να είναι ο αληθινός και ρεαλιστικός στόχος της οποιαδήποτε κυβέρνησης και όχι το ξεχρεωμα των πολιτικών ρουσφετιών που βλέπουμε σήμερα από τους άριστους. Να έχουμε μια καλή χρονιά λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε πως ο καθένας κρίνεται από το έργο του.Οι προηγούμενοι κρίθηκαν και αποδοκιμάστηκαν με τη ψήφο μας,οι σημερινοί θα κριθούν κι αυτοί όταν έρθει η ώρα.
      Εύχομαι κι εγώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Γ.Κ.

      Διαγραφή
    2. σ~ευχαριστω πολυ κ.Ανώνυμε 29 Δεκεμβρίου 2020 - 2:39:00 μ.μ. για τα μεστα κι ορθα λογια σου προς τον αξιοτιμο και ιδιατερα συμπαθη και σε μενα κ. Γ.Κ.! Δεν προσθετω κατιτι , επλπιζω ομως να συμμορφωθει,οπως τον συμβοθλευετε , ητοι να απαντα στην ουσία και να μη δινει απλά ερασιτεχνικους χαρακτηρισμους αγέλης, όπως αχαστος!! Το οτι τα ΜΜΕ του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά το συμμεριζομαι ανταμα με τη σοφη συμβουλη σας, οτι καλό θα ηταν να διευρύνει τους ορίζοντες του!!Χ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά