Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΥΡΚΟ – Ταφόπλακα και στην «Προοδευτική Συμμαχία»


Άνω-κάτω έχουν γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα  στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη.

Η θλιβερή ιστορία των βρώμικων τρολ της Κουμουνδούρου που βρήκαν ευκαιρία να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία μέσα από τόνους λάσπης και ανήθικα hashtags προκάλεσε ρήξη εντός του κόμματος, με δημοσιογραφικά και πολιτικά στελέχη που κρατούν έστω και τα προσχήματα να παίρνουν αποστάσεις από τις πρακτικές τύπου Βαξεβάνη, Πολάκη και των άλλων «δημοκρατικών δυνάμεων» που στοχεύουν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή του τόπου και να γυρίσει η χώρα σε

καταστάσεις του 2010 με την άνω και την κάτω πλατεία στο Σύνταγμα.

Στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρατεί αναταραχή, καθώς ο χειρισμός της επίμαχης υπόθεσης που έχει προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη αναδεικνύει τα δομικά προβλήματα που την ταλανίζουν και σχετίζονται με τις εμμονές και τις αγκυλώσεις του αρχηγού και της ηγετικής ομάδας σε ιδεοληψίες του χθες και σε πρακτικές που η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της δημοκρατικής παράταξης απορρίπτει διαρρήδην.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι το άγχος και η αγωνία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγούν σε απανωτά λάθη και η επιλογή να ταυτιστεί το κόμμα του με ακραίες τακτικές που αναζωπυρώνουν εστίες σκληρής σύγκρουσης βάζουν ουσιαστικά ταφόπλακα στα μεγαλεπήβολα σχέδια για την Προοδευτική Συμμαχία και την στροφή προς το Κέντρο.

 www.lykavitos.gr

10 σχόλια:

  1. ...και η μπάλα στην εξέδρα....απ το lykabitos gr!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕς ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βούρκος εναντίον Ευνούχων.
    Μιλάμε για πολλή προοδευτική συμμαχία, όχι αστεία. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού και βουλευτής καταδικαστθείς σε τρίτη χώρα για παιδεραστία απαλλαχθείς στην Ελλάδα με βούλευμα. ο δεύτερος πολιτική επιλογή, διευθυντής του εθνικού θεάτρου κατηγορούμενος για παιδεραστία. Τυχαία; Ερώτηση κάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔ... ΟΛΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

      Διαγραφή
    2. Και γω εχω 2 ερωτησεις να κανω!!
      Μα ωρε Κουλικοι εισθε στα συγκαλας σας??
      Σεις της ΝΔουλας αναθεσατε τη κυβερνηση στα στιβαρα χερια του κ. Κουλη σας και με σας ηρθαν στο φως τα σκανδαλα με τον παιδεραστη και την υπευθυνη αλλα απροσεκτη υπουργο σας, που διορησε ανεμελα εναν ανωμαλο ανδρα σε κεραια θεση !!
      Μα τωρα , γιατι ορυεσθε κι επιδειωκετε να διαστρεψετε την αληθεια, να μας παρουσιατε τον ασπροφτερουγο αετο μας και το φωτεινο αστερι στο πολιτικο Ελληνικο στερεωμα, τον Αλεξη μας, σαν υπαιτιο της βρωμερης αυτης καταστασης? !!
      Αφιστε τα απονερα στα καναλια λοιπον να παρουνδρομο για τη Ψυτταλια και κοιταχτε να συμορφωθειτε, αρκετα ξεφτελιστηκαμε στην Οικουμενη!!

      Διαγραφή
    3. Ο καθένας μας οτι έχει στην αποθήκη της ψυχούλα του και του μυαλό του,πουλάει. Ελιές, κακία βλακεία. Τ' ακούς ανώνυμε 8.05; Για σενα τα λεω, αφου δε στα λέει ο κ. Αξελής.

      Διαγραφή
    4. 7:47 δε συμφωνώ με την απάντηση του 8:05, αλλά όταν αφήνεις υπονοούμενα εισπράττεις υπονοούμενα. Δηλ. εσύ πιστεύεις ότι ο Πρωθυπουργός διαλέγει παιδεραστές ως συνεργάτες, οπότε μάλλον πιστεύεις ότι και όλοι εμείς που τον ψηφίσαμε είμαστε περίπου ίδιοι. Τότε μη σε πειράζει όταν προσφωνούν εσάς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αγράμματους, αφού ο Αλέξης έχει αποδείξει ότι και ο ίδιος είναι αγράμματος.

      Διαγραφή
    5. Σας δίνω την ευκαιρία μέσα από τα σχόλια σας να εκφράζεστε κάθε μέρα ελεύθερα , μην μου ζητάτε όμως στις πολιτικές σας διαμάχες να πάρω θέση δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν προτίθεμαι τώρα να το κάνω.

      Διαγραφή
  5. 8:28 ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΕΙς ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙς ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά