Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ο Πολάκης, ο Βερναρδάκης και οι άλλοι


Από στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει ο “Μικροπολιτικός” στα ΝΕΑ, μόνο ένας έσπευσε να σταθεί δυναμικά στο πλευρό του Παύλου Πολάκη, ο πρώην υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Συγκεκριμένα, γράφει τα εξής: “Ο οποίος είπε να το πάει κι ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για «μια ανοικτή πλέον επιβολή λογοκρισίας πέραν της συνταγματικής νομιμότητας» – το ότι δεν μιλάμε για μια ελληνική εταιρεία προφανώς δεν το υπολογίζει, ούτε ότι μιλάμε για μέσο που μπλόκαρε ως και τον Τραμπ. «Ο πρόεδρος της Βουλής οφείλει άμεσα να πάρει θέση» έγραψε ο Βερναρδάκης γιατί, λέει, προειδοποιώντας κι αυτός ότι «δεν θα το αφήσουμε έτσι». Ο ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνω ότι

είχε κάνει κίνηση προς τον Τασούλα να ζητήσει να κληθεί από τη Βουλή η ελληνική εταιρεία που εφαρμόζει τους κανόνες του Facebook, για να δώσει εξηγήσεις σε μια διακομματική επιτροπή. Ο Βερναρδάκης είχε κεντρικό ρόλο στην πρωτοβουλία οπότε αντιλαμβάνομαι από την «προειδοποίησή» του πως εννοεί ότι θα επανέλθουν με κάποιο τέτοιο αίτημα. Θα έχει ενδιαφέρον αν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα το πράξει με αφορμή τον Πολάκη, που τον άδειασαν ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος τις προηγούμενες μέρες. Θα αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον. Με τούτα και με τα άλλα βέβαια θα μείνει άυπνος ο δόλιος ο Ζάκερμπεργκ…”

 dailypost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά