Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Γκλέτσος για Μητσοτάκη στη Λαμία: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω;»

Απειλητικά σχόλια κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, κάτω από ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου στο Facebook, λίγο πριν την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!» Σπύρος Λάμπου έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: 

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία...

Για να δούμε ποιοι

Θα είναι στο θέατρο ;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε ...

Για να ξέρουμε ντε !».

Η ανάρτηση του Σπύρου Λάμπου:

lampou


Κάτω από αυτή την ανάρτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» ενώ ακολούθησε και προκλητικός διάλογος με άλλους χρήστες του Facebook, με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει πως θα τηρηθεί... αρχαιότητα!

Τα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου:

gkletsos-


Να σημειωθεί πως ο Απόστολος Γκλέτσος είναι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπάρχουν αναφορές ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την «προκύρηξη» του Παύλου Πολάκη κατά δικαστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλώντας και προγράφοντας τα 33 πρόσωπα χρησιμοποιώντας το... επιχείρημα ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» ενώ το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στη συγγνώμη του Παύλου Πολάκη, είπε:

«Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο.

Αυτό λοιπόν έχει αξία να συνεννοηθούμε.

Μπορούμε όσοι δίνουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή από εδώ και στο εξής να εκπέμπουμε έναν ενιαίο, συγκροτημένο, νηφάλιο και εμπεριστατωμένο πολιτικό λόγο;

Το πιστεύουμε;

Αν το πιστεύουμε, θα το μπορέσουμε.

Αυτό πρέπει σήμερα να συνεννοηθούμε όλοι και να δεσμευτούμε.

Και αυτή η δέσμευση είναι που θα κρίνει και τις διαδικαστικές αποφάσεις μας».

Συγχαρητήρια στον Τσίπρα για τις επιλογές του.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 

6 σχόλια:

  1. Κάτι σαν αυτόν τον κλαρινογαμπρό και κάτι σαν τον τσοπανοπολάκη, στερούν από τον ΣΥΡΙΖΑ την επάνοδο στην εξουσία. Η τακτική του ώριμου φρούτου, θέλει πρώτα από όλα νηφάλια αντίδραση, βλάμηδες. Με άλλα λόγια, μην διακόπτεις τον αντίπαλο όταν κάνει λάθος ή του δίνεις τη ευκαιρία να σου επιτεθεί· άφησέ τον να συνεχίσει το λάθος του. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης από την ΝΔ και να είναι συνεχώς μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ή ο Κυριάκος να είναι πάντα πιο ικανός πρωθυπουργός από τον Τσίπρα στα μάτια του μέσου Έλληνα κι Ελληνίδας. Δεν θα καρπωθείτε την ψήφο αντίδρασης για 2η φορά. Αλλάξτε τακτική εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ με την τοξικότητα, γιατί το καλοκαίρι μετά τις εκλογές θα λέτε στερνή μου γνώση να σ´είχα πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρή υποψηφιότητα για πρωτοπαλίκαρο του νταή. Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γκλέτσος.... ο νταής και παλικαράς, ο...γα--ω και δέρνω, η ντροπή της αριστεράς.
    Αυτός που πιστεύει πως η πολιτική ειναι γύφτικος μαχαλάς.
    Αυτός ο τύπος που νομίζουν κάποιοι οτι μπορεί να εκπροσωπήσει και εμένα στην περιφέρεια ή ακόμα χειρότερα στο κοινοβούλιο!!!
    Ε!!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Κυριακού κάνετε ένα λάθος , ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά .Τώρα λένε ότι τον προωθεί για περιφερειάρχη ο Σαρακιώτης γιατί δεν θα τον ήθελε υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα.Εύβοια , Ευρυτανία , Φωκίδα ούτε να τον ακούσουν δεν θέλουν και έχουν στείλει τα σχετικά στην Κουμουνδούρου.

      Διαγραφή
  4. Κύριε Κ.Κ. ο Γκλέτζος είναι η εικόνα του επιπέδου της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων της Α. Στερεάς που τον ψήφησαν 2 τετραετίες για Δήμαρχο, τη δεύτερη φορά με αυξημένη πλειοψηφία, χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης και ανάλυσης. Αγράμματος, άτεχνος, άσχετος με το αντικείμενο, και ιδιαίτερα ερειστικός σε βαθμό τραμπουκισμού. Αποτέλεσμα της θητείας του? Ερείπια . Γιατί τον ψήφησαν δυο φορές? Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους, αφού χόρευε ζεμπέκικο στη τηλεόραση πρέπει να ήταν ικανός! Επειδή κατάγομαι από τη Πελασγία, αισθάνομαι ιδιαίτερα άβολα πως μπορεί συμπατριώτες μου να ψηφίζουν αυτούς τους τύπους οι οποίοι δεν μπορεί να αντιμετωπίσουν, αλλά και να κατανοήσουν ούτε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία. Ας μην πέφτουμε από τα σύννεφα πως ένας ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ " Σταθμάρχης" έστειλε στο θάνατο 57 αθώες ψυχές. Τα κριτήρια επιλογής είτε των πολιτικών, είτε των ψηφοφόρων είναι τα ίδια.
    Η σημερινή κοινωνία χρειάζεται ικανούς, μορφωμένους, καταρτισμένους, και έμπειρους ανθρώπους για να λύσει τα προβλήματα της.
    Οι υπόλοιποι για ζεμπέκικο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κανω λάθος και δεν κάνω, υπάρχει και ενας ακόμα Αποσ. Γκλέτσος που ειναι πρωτοξάδερφος, βλέπεις ''το σόι παει βασίλειο'' αλλα όπως και να εχει το πράμα αν αυτός ο τυπος ειν' υποψήφιος περιφερειάρχης τα σύνολο των ψήφων που θα λάβει στο δήμο Λοκρών θα ειναι μικρότερο απ το άθροισμα ων δικών του με τις ψήφους του κ. Αναγνωστάκη, στο δε χωριό μου οι ψήφοι στο Γκλέτσο θα ειναι μονοψήφιος αριθμός.
      Δεν ειναι δυνατό αυτή την περίοδο που η κοινωνία και η πολιτική να αναζητά την σύγκληση, να έρχεται αυτόκλητα ενας ''πολιτικός'' και να θέτει το ρητορικό ερώτημα ''να τον γιαουρτώσω;'' ποιόν, τον εν λειτουργία πρωθυπουργό, οταν αυτό το ακούσει ο οποιοσδήποτε ''φανατικός'' γιατί να μην προσπαθίσει να γίνει ''ήρωας και μάγκας'' στα μάτια των υπολοίπων ομοιδεατών; Σε ποιόν ή ποιούς απευθύνει το ερώτημα;
      Προσωπικά θεωρώ πως έπρεπε να τον καλέσει ο εισαγγελέας σε απολογία.

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά