Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

H δυσαρέσκεια στον ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη και η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη


Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε στο καφενείο της Βουλής, ενώ συνεδρίαζε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την τραγωδία των Τεμπών. Ήταν συνοφρυωμένος και αμίλητος, χωρίς τον αέρα που είχε την προηγούμενη μέρα, στον απόηχο της ομόφωνης απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας για επιστροφή του στα ψηφοδέλτια. Μπορεί να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι τον έβγαλαν από την Επιτροπή και τον αντικατέστησαν με τον Γ. Ραγκούση, οπότε του στέρησαν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει σε ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός, δείχνοντας ότι δεν τον εμπιστεύονται ούτε τον εκτιμούν τόσο ώστε να του αναθέσουν σοβαρό ρόλο.

Το βέβαιο είναι ότι οι αναρτήσεις με τις οποίες επιτέθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου και τον Αδ. Γεωργιάδη, με το γνωστό του ύφος, προκάλεσαν δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου γιατί εκτέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας που υποτίθεται ότι δέχτηκε τη συγγνώμη του με την προϋπόθεση ότι θα κατέβαζε τους τόνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ο Π. Πολάκης δεν μπόρεσε να κρατηθεί ούτε ένα 24ωρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυσφορία του μεταφέρθηκε μέσω του διευθυντή του γραφείου του Αλ. Τσίπρα Μιχάλη Καλογήρου και μπορεί αυτό να επηρέασε τη διάθεσή του με αποτέλεσμα να εμφανιστεί “πεσμένος” στη Βουλή.
Στο μεταξύ, οι μόνοι “κορυφαίοι” του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν ενθουσιωδώς την ικανοποίησή τους για την ματαίωση των κυρώσεων σε βάρος του Πολάκη ήταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης και η Ρένα Δούρου. Οι υπόλοιποι σύντροφοί του κρατήθηκαν σε απόσταση, για προφανείς λόγους.
Η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη (“Πρωταγωνιστές”, Alpha, Τρίτη βράδυ) σχολιάστηκε αρνητικά από ΜΜΕ επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ πριν μεταδοθεί.  Από πριν, δηλαδή, επικρίθηκε ως “ξέπλυμα” του πρωθυπουργού και ως τεκμήριο για να στηριχθεί αυτή η καταγγελία χρησιμοποιήθηκε το τρέιλερ της εκπομπής. Μέχρι τώρα η πόλωση και η τοξικότητα δεν είχαν φτάσει σ αυτό το σημείο, να διατυπώνεται άποψη για ένα γεγονός πριν αυτό συμβεί. Ήρθε η ώρα.

 dailypost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά