Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Μπέρδεψε τα μπούτια του

Θεωρεί ότι έλυσε επιτυχώς το αγροτικό
Και μετά από πέντε χρόνια στην εξουσία, ανοίγουν διάλογο με τους αγρότες!

Αντί να κοιτάξει να «συγκρουστεί», όπως λέει και ο κ. Καραμανλής, με τα προβλήματα των αγροτών, που τους έβγαλαν ξανά στο δρόμο και η ΝΔ επί δεύτερη τετραετία τους αγνόησε, ο κ. Χατζηγάκης το μόνο που βρήκε να πει, για να φτιασιδώσει το προφίλ του, είναι να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ.

Πιστεύει ότι χειρίστηκε σωστά την αντικυβερνητική αγροτική διαδήλωση; Πιστεύει ότι έπεισε τους «γαλάζιους» αγρότες που πρωτοστάτησαν επί ημέρες και φόρεσαν έως και κουκούλα (!); Μιλάει για «νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ κοινωνικής αναλγησίας»; Μήπως μπέρδεψαν τα... μπούτια τους;

Εκτός και αν ο Τρικαλινός υπουργός εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, για να ενισχύσει την υποψηφιότητά του ενόψει εκλογών, δηλαδή απευθυνόταν στο εσωκομματικό του ακροατήριο που και αυτό διατηρεί επιφυλάξεις για τους χειρισμούς του.

Με αυτήν την πολιτική τακτική συνεχίζουν; Σαν να είναι ακόμη στην αντιπολίτευση; Σοβαρά ψυχολογικά τραύματα πρέπει να τους είχε αφήσει η πολυετής απουσία από τους κυβερνητικούς θώκους έως το 2004.

http://goreport.blogspot.com/
φώτο http://krogias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά