Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Γιατί ....;


Επέτειος των Ιμίων σήμερα και οι γείτονες έσπευσαν να μας το υπενθυμίσουν στέλνοντας άλλα έξι μαχητικά να πετάξουν 150 μέτρα πάνω από το Φαρμακονήσι.
Σήμερα διάλεξε και η Υπουργός εξωτερικών κ. Μπακογιάννη να δηλώσει στη Βουλή για την υπόθεση του Τούρκου ηθοποιού-δολοφόνου ότι :«Βεβιασμένες κινήσεις, κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας θα μπορούσαν να μας απομακρύνουν από τον στόχο της εξακρίβωσης της αλήθειας στη συγκεκριμένη περίπτωση», είπε η κ. Μπακογιάννη σήμερα στην Βουλή. Και πρόσθεσε ότι «από την μέχρι τώρα διερεύνηση του θέματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών, η υπόθεση Ολγκάτς δεν φαίνεται ότι πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις για παραπομπή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης». Και πρόσθεσε απευθυνόμενη προς τον κ. Καρατζαφέρη, που υπέβαλε σχετική ερώτηση: «Ας αφήσουμε κατά μέρος τις επιπολαιότητες που μπορούν να κάνουν κακό και όχι καλό».
Οι Τούρκοι κάνουν επίσημη έρευνα εναντίον του Ολγκάτς και θα τον οδηγήσουν σίγουρα στα δικαστήρια και εμείς για μια ακόμη φορά βάζουμε την ουρά μας στα σκέλια. ΓΙΑΤΙ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά