Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Καταζητείται..


Ο εικονιζόμενος ακροδεξιός, καταζητείται ως πολιτικά επιβλαβής, οικονομικά καταστροφικός, νομοθετικά πραξικοπηματικός, Συνταγματικά εγκληματικός και Πολιτειακά Επικίνδυνος για την Δημοκρατία.

Προσοχή, είναι απελπισμένος, φανατισμένος, άριστος στις τεχνικές της υποκρισίας και της μεταμφίεσης, οπλοφορεί, και επικαλείται το ανύπαρκτο προνόμιο της υποχρεωτικής μακρόχρονης παραμονής του στην εξουσία με την χρήση παρανόμων και αντισυνταγματικών μέσων.

Η νέα "δημοκρατία" ήρθε, είναι εδώ!
Καλώς τα δεχτήκατε.
grbloopers.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. "Συγχαρητήρια" για την "υπέροχη" ανάρτηση!!!
    Αλλά πέστε σ΄αυτόν τον ΑΧΡΕΙΟ που το δημιούργησε ότι ο κύριος στην φωτογραφία έχει εντολή να κυβερνήσει και μάλιστα αρκετά νωπή, επίσης ο άχρειος δεν ξέρει ότι συνταγματικά ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός είναι αυτός που κατεβάζει και ανεβάζει κυβερνήσεις και όχι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες μάλλον εκούσια ξεχνούν τώρα τελευταία να αναφέρουν στις δημοσκοπήσεις τους την πολύτιμη "συσπείρωση" των κομμάτων;;;
    Επίσης πέστε του ότι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στέριωσε την απόλυτη δημοκρατία το 1974 στην Ελλάδα!!!
    Ντρέπομαι και οργίζομαι γιατί έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους πολιτικούς αρχηγούς οποιουδήποτε κόμματος ή παρατάξεως άσχετα αν διαφωνούμε με αυτό που εκφράζουν, κυρίως δε, με τα μεγάλα που εκφράζουν μεγάλες μάζες του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΑΛΙΕΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΟΔΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κ.α.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ :Σε λίγο οι πολιτικοί συντάκτες θ απαξιώνουν να γράφουν τ όνομα του.
    Η παρουσία του (του ονόματός του) αρκεί για ν αποδυναμωθεί το κείμενο στο σύνολό του.
    Κι ο ίδιος τόχει καταλάβει: πλέον έχει γίνει βάρος. Ακόμη και τα κάδρα του Μαξίμου, κάνουν πλάκα καθώς περνάει απο δίπλα τους: "είσαι ο Καταλληλότερος, είσαι ο Καταλληλότερος..."
    Στις Βρυξέλλες, έπαθε χοντρή νίλα. Κανείς απο τους υπόλοιπους ηγέτες δεν τον πλησίαζε για πάνω απο 30 δεύτερα.
    Δεν του φταίνε οι άλλοι, η φαντασία του τα φταίει. (Πίστεψε ότι διεθέτει πέρα απο το επώνυμο και φλέβα πολιτική).
    Ο φόβος οτι μπορεί επι πρωθυπουργίας του, να πετάξουν τη χώρα απο την Κοινότητα, η να υποστεί κανα χοντρό στραπάτσο εξαιτίας μιας λεπτομέρειας (ο παράγοντας Χ), που θα διαφύγει μέσα απο την αγχώδη προσπάθεια στεγανοποίησης των σκανδάλων της θητείας του (Υποκλοπές, 2004, Siemens, Ομόλογα,Κουμπάροι, Ζαχόπουλος, Βατοπέδι, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ κλπ), τον έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο του.
    Η μόνη αλήθεια είναι ότι θέλει να φύγει τρέχοντας-όσοι τον πλησιάζουν διαισθάνονται την φοβία που τον διακατέχει. Το τρέμουλο. Την ανασφάλεια.
    Εντάξει, είπε σαν παιδί και μια κουβέντα παραπάνω. Στο Μανιφέστο της Λαδόκολας-τότε στου Μπαιρακτάρη, που να μην έσωνε. Καλύτερα να είχε καταπιεί τη γλώσσα του.
    Αμελής. Οτι κάτσει-εκτός απο αγαπημένες λεπτομέρειες που του έδιναν χαρά. Αν ήταν επιμελής, λάτρης της Ιστορίας και του προσωπικού μόχθου, δεν θα έβαζε εμπροσθοφυλακή αξιωματικούς που ήταν "μιλημένοι" εξ αρχής απο την Παράγγα: Πάκης, Αλογοσκούφης, Σουφλιάς, Λιάπης, (η Ντόρα είναι μια Παράγγα μόνη της).
    Είναι σαν να τοποθετήσει ο Γιώργος στη κυβέρνηση τον Βενιζέλο, τον Λοβέρδο, τον Βερελή, την Δαμανάκη. Χαρακίρι.
    Το σύστημα Ρουσόπουλου, μετά απο κάθε τροχαίο, λειτουργούσε σαν διανυκτερεύον φανοποιείο: Τον πλάκωνε στον στόκο (σφυγμομετρήσεις στις οποίες πάντα έβγαινε Καταλληλότερος), συχνά τον έκρυβε πίσω απο τη "εκθαμβωτική Νατάσα", εως ότου η τελευταία, την είδε γιατρός σε επικίνδυνο και για την ίδια βαθμό "αυτογνωσίας".Επεσε σύρμα και την μάζεψαν έγκαιρα.
    Παίζοντας κρυφτό και πινακωτή κατάφερε να φτάσει ως εδώ .
    Τώρα αναζητεί στήριγμα, ακόμη και στα μπράτσα του πρώην μποντυμπιλντερά Γιώργου Καρατζαφέρη-ο Πανίκας κρίθηκε αναποτελεσματικός.
    Μάταια. Ο φόβος τον οδηγεί απο τη μία γκάφα στην άλλη.
    Μεσ το παραλήρημά του επαναλαμβάνει διαρκώς τα ίδια στους συνομιλητές του-πως αν χάσει θα σηκωθεί να φύγει. Και καθώς ολοκληρώνει τη φράση του τρέμει σαν το ψάρι στην ιδέα, οτι κάποιος θ αδράξει τη στιγμή και θα του πει:"είναι καλύτερα να φύγεις τώρα. Αμέσως. Δεν χρειάζεται να διασυρθείς περισσότερο στις εκλογές. Ο κόσμος έχει τόση οργή για την ανεπάρκειά σου, θα σε μαυρίσουν άσχημα. Στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ, θα είναι 7 μονάδες μπροστά.
    Φύγε...Κάντο, για τον φουκαριάρη τον θείο σου. Μην του κλείσεις το μαγαζί, δώστης το..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιπίλα.
    Μόνο η πιπίλα του λείπει.
    Τον έχει αρπάξει βίαια στην αγκαλιά του και τον νανουρίζει. Ο Σουφλιάς, τον Καραμανλή!
    Ο άνθρωπος που θα γινόταν Βασιλιάς, πνίγεται στο βυθό της ασχετοσύνης του, κουνώντας διαρκώς τα χέρια του-ικετεύοντας βοήθεια. Αυτό που του απέμεινε είναι το κούνημα των χεριών του. Της δεξιάς και της αριστερής παλάμης του. Σαν μωρό τους πρώτους μήνες, βγάζει άναρθρες καραυγούλες για την οικονομική κρίση, τις μεταρρυθμίσεις, τη γνωστή τσίχλα που μασάει διαρκώς το τελευταίο καιρό. Ο Καταλληλότερος, φοβάται. Τρέμει την ώρα που θα του τσιμπήσουν το μάγουλο και θα του ζητήσουν να τους αδειάσει τη γωνιά.
    Τρέμει το Μητσοτακέικο: η ιδέα οτι θα τον γελοιοποιήσει η Ντόρα, όπως ο Γιώργος τον Σημίτη, είναι μόνιμος εφιάλτης του.Τσίμπησε το τυρί των νταβατζήδων, μέσα στη βαθιά απελπισία του.
    Του επέβαλλαν να βγει μπροστά ο Σουφλιάς, σαν ανάχωμα στη Ντόρα, στον Επίτιμο.
    Ενας τσοπάνης λοιπόν, ο Σουφλιάς, παίρνει τις τύχες του λαού στα χέρια του.
    Ελλάδα, 2009...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεξιε πες σε λιγο οτι ο μοναδικος που μπορει να μας σωσει ειναι ο πατακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα τα σχολια ομως πανομιοτυπα γραμενα απο ενα ατομο με διαφορετικο ονομα τελικα πρεπει να σας φοβιζει πολυ ο κωστας γι' αυτο του επιτιθεστε υπομονη ομως εμεις αντεξαμε 20 χρονια εσεις με το Γιωργο θα αργησετε λιγες δεκαετιες ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανάρτηση αυτής της αθλιότητας δεν περιποιεί τιμήν στο blog. Η κυβέρνηση Καραμανλή δίνει ουκ ολίγες αφορμές και αιτίες για να της ασκείται τεκμηριωμένη κριτική, ακόμη και πολεμική. Με επιχειρήματα όμως και όχι με χυδαία, φτηνιάρικα τρικ. Το μόνο που προσφέρουν τέτοιου είδους εμπνεύσεις είναι να δίνουν τροφή σε Νεοδημοκράτες να προπαγανδίζουν την ξεφτίλα των αντιπάλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α' εκεινο που ξεχασα΄΄ να ευχεστε η διαφορα τον Ιουνιο να μην ειναι μικρη διαφορετικα θα βαλετε παλι σε μπελαδες φιλους και οπαδους και τωρα ο Γιωργος δεν θα εχει την πολυτελεια να βγει δευτερος και να ειναι αργηγος φιλικα ΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόλαση απο το πρωί στο πονεμένο μπουζουξίδικο του Μαξίμου, για την αγορίνα που φεύγει! Ακούνε διαρκώς το "Βρέχει φωτιά στην στράτα μου" και το σημειολογικό "τα πήρες όλα κι έφυγες"!
    Χασάπικο με λυγμούς απο τον Αγγέλου και τον Ανδριανό, τον μοντέρ. Ακόμη και οι λουλουδούδες μερακλώθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά