Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Γιαννάκη η κατάστασή σου μη αναστρέψιμη


Μη αναστρέψιμη η κατάσταση σύμφωνα με το γκάλοπ του Πρετεντέρη και του Μέγκα,παρόλο που ο ίδιος προσπάθησε να μας πείσει απόψε ότι ο κόσμος...

δε νοιάζεται για τα σκάνδαλα (!!!),δεν ανησυχεί που το μακρύ χέρι των πολιτικών τύπου Ρουσόπουλου βούτηξε βαθιά μέσα στην περιουσία του λαού και σάρωσε τα πάντα,και παρόλο που το κανάλι προτίμησε επί 15 λεπτά στο κεντρικό του δελτίο, να τρομοκρατήσει τον κόσμο με τη ''νόσο των χοίρων'' που δήθεν απειλεί την ανθρωπότητα,ξεχνώντας ότι από τους χοίρους που μας κυβερνούν έχουμε τραβήξει τόσα,που έχουμε πάθει ανοσία σαν λαός!!

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 4,6% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 3,7% ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Στο 4,6% βρίσκεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου υπέρ του ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το βράδυ η GPO στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη "Ανατροπή". Στις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 32,6% και η ΝΔ 28%. Στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ παίρνει 30,7% και η ΝΔ 27%. Στα ενδιαφέροντα στοιχεία η παράσταση νίκης, η οποία διευρύνεται εντυπωσιακά υπέρ του ΠΑΣΟΚ και η καταλληλότητα για την πρωθυπουργία στην οποία η διαφορά κλείνει στα όρια του στατιστικού λάθους. Στα αρνητικά για τα δυο κόμματα η πολύ μεγάλη απογοήτευση και δυσφορία των ερωτηθέντων για το πολιτικό σύστημα και την σκανδαλολογία.

από το pressmme.


Σημείωση blackmail:Το ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το κυβερνών κόμμα είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Προφανής είναι όμως και η δυσαρέσκεια του λαού για το πολιτικό σύστημα γενικότερα. Το στοίχημα για το Γιώργο Παπανδρέου που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σαν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη στις εθνικές αλλά και στις ευρωεκλογές, είναι να πείσει ότι θα κυβερνήσει με έντιμους και εργατικούς πολιτικούς,διατεθειμένους να δουν την πολιτική σαν εθελοντισμό και όχι σαν ευκαιρία πλουτισμού...
Δεν αμφιβάλουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι έντιμος και κυρίως εργατικός!Αρκεί να διαλέξει στελέχη που θα έχουν την ίδια με αυτόν φιλοσοφία και όρεξη για προσφορά,αν πείσει για τις επιλογές του η αυτοδυναμία είναι κοντά!Γιατί δυστυχώς και το ΠΑΣΟΚ έχει αμαρτωλό παρελθόν,κατά το οποίο η προσφορά κάποιων στελεχών του, αμαυρώθηκε από τις λεηλασίες κάποιων άλλων!!

Βέβαια για να φτάσουμε μέχρι την κυβέρνηση Παπανδρέου θα πρέπει πρώτα να απαλλαγεί ο τόπος από την κουστωδία του Καραμανλή!Κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο καθώς πεισματικά αρνούνται να παραδεχτούν την παροιμιώδη ανικανότητά τους και την εγκληματική λεηλασία του δημόσιου πλούτου,μέσα σε μόλις πέντε έτη διακυβέρνησης,και κυρίως πεισματικά αρνούνται να παραδεχτούν την τεράστια απέχθεια που έχει η πλειοψηφία του λαού,για τη γαλάζια λαίλαπα!!

black-mail.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Ο Μαύρος Καβαλάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα ρε καβαλαρη γιατι καποιοι εχουν καβαλησει το καλαμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΡΕΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΓΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 8ο ΘΑΥΜΑ!!!
    ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά