Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Καρατζαφέρης υπέρ της παραπομπής


Καρατζαφέρης: μεθοδεύουν πτώση Καραμανλή !!!

Η …«μαύρη φάλαινα» μεθοδεύει πτώση Καραμανλή !!! - «Στημένος ο Μανούσης»


Η αλλαγή θέσης του Γιώργου Καρατζαφέρη στην υπόθεση Παυλίδη, είναι η πολιτική είδηση της ημέρας. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Πλεύρης (που συμμετέχει στην προανακριτική) και ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Βελόπουλος έλεγαν ότι τα στοιχεία δεν είναι επαρκή, σήμερα ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το ΛΑΟΣ υπέρ της παραπομπής του πρώην υπουργού, πράγμα το οποίο φέρνει σε δυσχερέστερη θέση την κυβερνητική πλειοψηφία.

Ακόμα πιο σοβαρά είναι όσα είπε ο κ. Καρατζαφέρης σε σημερινή συνέντευξη του στη ΝΕΤ και τον κ. Θ. Σιαφάκα, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι κάποιοι μέσα από τη ΝΔ «μετράνε ώρες» στον κ. Καραμανλή και μεθοδεύουν την «πτώση» του με την υπόθεση Παυλίδη, η οποία μεθοδεύεται από άλλον, επειδή ο ίδιος δεν έχει τα κότσια να παίξει αυτό το παιχνίδι. Ακολουθούν επιλεγμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη...

«Ο κ. Καραμανλής δεν στηρίζεται πουθενά. Πρέπει να αντιληφθεί ότι ήδη έχει σκαφτεί ο λάκκος του, μάλιστα τον πλακοστρώνουν τώρα, και περιμένουν να τον βάλουν μέσα. Αν ο κ. Καραμανλής έκανε καλά την ανθρωπογεωγραφία της προηγούμενης ψηφοφορίας, διαπίστωσε ότι υπάρχει ένα μονομπλόκ γύρω στους 25 βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν κατά οδηγία, κατ΄ εντολή. Επομένως ο κ. Καραμανλής δεν έχει καμία ελπίδα. Δυστυχώς για εκείνον, ή έχει αντιληφθεί, αλλά δεν τολμά να το αντιμετωπίσει, ή δεν έχει αντιληφθεί ότι κάποιοι του μετράνε ώρες.

..Μιλάω για πτώση Καραμανλή… Αυτή την στιγμή μεθοδεύεται. Μην κοροϊδευόμαστε κύριε Σιαφάκα, είμαι και εγώ όπως και εσείς, πρωτίστως δημοσιογράφος. Ο κύριος Μανούσης δεν είχε τα κότσια να τα βάλει με τον πρωθυπουργό της χώρας, με την κυβέρνηση. Σε αναμέτρηση. Ξέροντας ότι την φθείρει ξέροντας ότι θα την ρίξει. Ούτε βεβαίως το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο απονήρευτο και ανυποψίαστο που έχει προχωρήσει σε αυτά τα γρανάζια μέσα κατ΄ επανάληψη, να εμπιστευθεί ένα Μανούση. Άλλος είναι πίσω από την πλάτη του Μανούση που τον ενθαρρύνει να παίζει αυτό το παιχνίδι.

Δημοσιογράφος: Δελφίνος μου λέτε ότι είναι, αυτό μου λέτε.


Γ. Καρατζαφέρης: Δεν ξέρω αν είναι δελφίνος ή μαύρες φάλαινες αλλά εν πάση περιπτώσει κάτι είναι…

www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά