Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Νίκη Μπερίσα στην Αλβανία


Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος Σαλί Μπερίσα είναι ο νικητής των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Αλβανία. Όλα τα στοιχεία των exit poll από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων Bobi, Zogby και IPR Marketing που δόθηκαν στη δημοσιότητα, συγκλίνουν ότι το Δημοκρατικό κόμμα λαμβάνει το 47,5% των ψήφων ενώ, το Σοσιαλιστικό του Έντι Ράμα το 38,8%. Ο πρώην πρωθυπουργός Ιλίρ Μέτα λαμβάνει το 6,5%. Η αποχή ξεπέρασε το 50%. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα.


Εκατοντάδες οπαδοί του Μπερίσα με αυτοκίνητα και σημαίες πανηγύρισαν το αποτέλεσμα στους δρόμους των Τιράνων.

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη η ψηφοφορία στις περιοχές Αργυροκάστρου και Αυλώνας με αμιγή ελληνικό μειονοτικό πληθυσμό. Οι περιφέρειες αυτές εκλέγουν συνολικά 17 έδρες. Το μειονοτικό κόμμα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξασφαλίζει έδρα στην Αυλώνα, όπου εκλέγεται ο Πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Ντούλες. Εκλέγονται επίσης, οι Ελληνικής καταγωγής Σπύρος Ξέρρας με το Δημοκρατικό Κόμμα και Βαγγέλης Ταβός με το Σοσιαλιστικό.

www.foreignpress-gr.com



6 σχόλια:

  1. Τελικά δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο να εκλέγονται κλεφτές για να διαχειρίζονται της τύχες των λαών ,ο Μπερισα με της πυραμίδες μάζεψε όλα τα φράγκα στην Αλβανία ,στην Ελλάδα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΩΝ(ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ)ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ε?ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ...ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ(ΠΑΠΑΡΗΓΑ)ΜΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ 7% ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΒΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίμπησες γρήγορα πασοκακι χα χα .
    Α ρε οπαδέ σε πια θύρα πας ,γιατί όλοι εσείς έχετε κάνει την πολιτική ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θέλετε να σας κυβερνούν κλέφτες ,μα τόσο μη νοήμονες είσθε ;
    H θέλετε να σας κυβερνά ο λιγότερο κλέφτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΝΑΙ, ΒΛΑΚΑΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις πολύ πλάκα ,θέλεις να σε κλέβουν και ισχυρίζεστε ότι δεν είσαι βλακας !!!!!
    Δημόσιος υπάλληλος πουλάκι μου ,διορισμένος με πράσινη γραβάτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά