Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Προπαγάνδα !


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ σόου ετοιμάζεται να στήσει η κυβέρνηση μετά την αναμενόμενη έκδοση του κ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Ελπίζει έτσι να ξεπλύνει τις ευθύνες της για την ολιγωρία της που είχε ως αποτέλεσμα δύο από τους βασικούς κατηγορούμενους να μπορέσουν να διαφύγουν.

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ βέβαια αποφεύγει να πει το παραμικρό για τις κολοβές κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ζίμενς στην Ελλάδα αφού θα πρέπει να δώσει λόγο για μόλις τρία από τα συνολικά 71 εμβάσματα που θεωρείται ότι πήγαν σε μίζες.

ΑΚΟΜΑ χειρότερα, με το να καταδικαστεί στη Γερμανία για αδικήματα που τελέστηκαν μετά το 2004 - καθώς στην Ελλάδα η ανάκριση παραδόξως είχε σταματήσει στις προ του 2004 δραστηριότητές του- ο κ. Χριστοφοράκος θα έχει ισχυρό νομικό έρεισμα για να αποφύγει ανάλογες διώξεις στην Ελλάδα. Γεγονός φυσικά που έρχεται γάντι στη σημερινή κυβέρνηση.

ΜΠΡΟΣΤΑ σε αυτά τα ενδεχόμενα κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης έχουν αρχίσει να διαρρέουν ότι ακόμα και αυτές οι περιορισμένες κατηγορίες είναι ικανές να οδηγήσουν σε ισόβια. Αποδεικνύουν έτσι πόσο εκτός τόπου και εκτός χρόνου βρίσκονται.

ΓΙΑΤΙ βέβαια η καταδίκη του κ. Χριστοφοράκου- την ώρα μάλιστα που τα αδικήματα έχουν παραγραφεί για τους πολιτικούς που ενδεχομένως φέρουν ευθύνες- είναι το λιγότερο που μας απασχολεί.

ΤΟ μείζον για τους πολίτες αλλά και για το πολιτικό μας σύστημα είναι να μάθουμε επιτέλους τι έγινε και κυρίως αν, ποιοι και πώς χρηματίστηκαν από τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα.

ΟΣΟ δεν χύνεται άπλετο φως σε αυτά τα ζητήματα τόσο η καχυποψία θα παραμένει και η ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι «όλοι τα πιάνουν» θα συνεχίσει να δηλητηριάζει την πολιτική μας ζωή!
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά